Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg finoman a...

Hogyan mondjam meg finoman a barátnőmnek, hogy az első randin ne bújjon ágyba a sráccal?

Figyelt kérdés

Nem egy fiatal tiniről van szó, hanem sajnos egy elvált 45 év körül nőről. Válása óta volt pár kapcsolata, de egyik sem volt tartós:-(

Amikor alakulóban van valami a barátnőm és a srác között, akkor már szegénykém annyira nagyon beleéli magát az egészbe, hogy már az első alkalom után oda is adja magát.

Tudom, hogy úgy tűnik, mintha egy ribike lenne, de higgyétek el, hogy nem erről van szó.

Valahogy finoman el lehetne neki mondanom, hogy adjon időt, randizgassanak, ismerkedjenek, úgy, hogy ne sértsem meg?

2012. jan. 20. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha ezen megsértődik akkor nem vagytok igaz barátnők.
2012. jan. 20. 13:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves első: csak annyi közöm van hozzá, hogy a barátnőm, és panaszkodik. Ha nem tenné, nem is érdekelne. És a kérdés is csak azért merült fel, mert sajnos két napja szakított a barátjával, és zokogva hívott fel. Én nem tartom azért minden lében kanál nőszemélynek, mert a barátnőmnek segíteni szeretnék. Nem a szomszédnőnek osztok tanácsokat, mert ahhoz tényleg semmi közöm nincsen, de ez az eset meglátásom szerint teljesen más....
2012. jan. 20. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ez befolyásolná egy későbbi kapcsolat kimenetét. Ha jólesik, tegye. Szerintem más baj is lehet vele vagy nem a megfelelő pasikat vonzza.

Ha viszont szerinted ez nagy probléma, akkor kérdezd meg tőle, miért csinálja ezt, vagy rettentsd el, hogy lehet baltás gyilkos is, hasonló. Ezért jobb megismerni valakit először, nehogy valami perverz állat legyen.

2012. jan. 20. 13:36
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat!

Kedves utolsó, köszönöm szépen neked is, úgy érzem te értetted meg eddig, hogy mit szerettem volna kérdezni!

2012. jan. 20. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Vedd meg neki ezt a könyvet! Igen érdekes, jó dolgok vannak benne :)

[link]

2012. jan. 21. 13:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy alkalmas pillanatban mondd el, pl. amikor arról panaszkodik, hogy nem jönnek össze a párkapcsolatai, a hangsúly itt a "hogyan"-on van. Attól, hogy a barátnőjével finomabban kell közölni a dolgokat, még lehet igazi a barátságuk. Ha a kérdező meg nem afféle "Hé, ne dugj már mindenkivel az első randin kisanyám" típus, énidegen is lenne tőle a nyers őszinteség.

Szóval szerintem biztosítsd arról, hogy azért szólsz neki, mert szereted és szeretnéd ha boldog lenne és fontos, hogy azt is tudja, hogy ez pusztán a te véleményed, ettől ő még csinálja úgy a dolgait, ahogy akarja.

2012. jan. 21. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!