Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmnek házas emberrel...

A barátnőmnek házas emberrel van kapcsolata és ez nem is az első.19 éves?

Figyelt kérdés

Ovi óta a legjobb barátnőm,mindig mindenben kiálltunk egymást mellett.Szerintem apakomplexusa van,15 éves korától kezdve csak 30 feletti pasijai voltak.

Most 19 éves, 2 éve viszont kezdett egy házas emberrel (46 éves) akinek van 2 gyereke.A pasi emellett még tart nőket szexre,de ezt a barátnőm nem vallja be magának.A pasinak most kiderült hogy van egy másik gyereke is,egy idegen nőtől,aki egyidős a saját gyerekével,tehát amikor a felesége terhes volt akkor "csinálta" a másik gyereket is.

Barátnőm egy nagyon szép lány,tudna magának a maga korához illő pasit is szerezni.Én már évek óta jártatom neki a szám,hogy nem jó amit csinál,és igenis családokat szakít szét.Erre az a válasza hogy "Attila" így is úgyis megcsalná a feleségét.

Ez az ember most elvitte egy hétre a családját nyaralni,és barátnőm meg kiverte a hisztit,hogy miért költ ennyit a családjára,egész nap veszekednek telefonon.

Ja.. és most van neki egy másik pasi is,amolyan biztosíték képpen,ha szakítanának.Én meg már örültem hogy hátha alakul neki valami normális kapcsolata.Erre mikor elmondja hogy kiaz,rájöttem hogy annak az embernek is van éllettársa és 2 gyermeke.

Milyen észérveket tudnék felhozni neki,hogy hagyja abba ezt az életvitelt?Mit tudtok tanácsolni?

2012. aug. 23. 08:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok a barátőmmel.Csak neki nem nős a pasija,de megalázz és össze vissza csalja amit ő nem vél be.Én bele fáradtam abba,hogy magyarázzak neki,úgy sem ér semmit.Neki így jó akkor jó.Ha mondom vmit a pasiról és nem tetszik,meg mondom a véleményemet de már semmit több.Nem tudsz sajnos mit csinálni ez van.Majd rá jön egszer,de lehet addig téged is elveszít.
2012. aug. 23. 10:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdést.

Attila" így is úgyis megcsalná a feleségét. - A barátnődnek teljesen igaza van. És joga van úgy elszúrni az életét, ahogy akarja. Nem a te dolgod, hogy megmentd, te - ha jó barátnő vagy - akkor elfogadod olyannak, amilyen (nem szakít szét családokat!!!! a hűség döntés kérdése, soha nem a szerető a hibás!!!!), véleményt mondhatsz, de nem szabhatod meg, mit csináljon, hogy éljen. Ha bajba kerül (kidobják, megcsalják), akkor mellette állhatsz és vigasztalhatod, lehetőleg az "ugye megmondtam..." kezdetű monológ nélkül.

Ha meg annyira nem bírod elviselni, ahogy él, akkor sajnos ennek a barátságnak nincs jövője. Keress egy "rendes" barátnőt.

A barátnődet nem tudod jó útra téríteni, mert neki most ez pont így jó, azért csinálja. Majd ha nem lesz jó neki, keres egy "normális" pasit, akiben van lehetőség.

Ha minden áron meg akarod fejteni az okát, miért csinálja, akkor onnan indulj el szerintem, hogy ezekben a pasikban nincs sok perspektíva - már elkötelezték magukat. Szerintem a barátnőd tudat alatt (ez sosem tudatos!) fél az elköteleződéstől, ezért választ olyan pasikat, akiknél ez szóba sem jöhet, legalábbis vele nem. Ezzel sajnos együtt jár az is, hogy a családjára költ, őket viszi nyaralni stb., mert a barátnőd SENKIJE a pasinak, nem a párja, nem a menyasszonya, nem a felesége, de nem is lesz soha. Nem szabhatja meg, kire mennyit költ.

19 évesen tényleg nagyon szomorú, hogy itt tart, de rengeteg ideje van még kinőni ebből. Valószínűleg pár éven belül ki is fog, mert ő is rájön, hogy nem jó harmadiknak lenni, mindig csak várni és egyedül ünnepelni (karácsony stb.).

2012. aug. 23. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni..Egyesek magukra ismertek és fáj az igazság?
2012. aug. 23. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves előző, ha az #1 voltál, én azért nyomtam pirosat, mert goromba módon ítélkeztél mások felett. Tudod, egymás közt szólva, én meg a keresztény-konzervatívnak mondott gondolkodástól kapok gyomorgörcsöt, mégse szoktam ítélkezni az életét eszerint élő emberek felett mindaddig, amíg nem másokra akarják rákényszeríteni a saját elveiket, világnézetüket. Mert addig magánügy.
2012. aug. 23. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:
AztaQurva...erre csak ezt tudom mondani.Szakítsd meg vele a kapcsolatot,mert téged is így ki fog használni.Érdekember.Előbb utóbb úgyis a sarkon köt ki az ilyen.Gusztustalan.
2012. aug. 23. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!