Tényleg annyira nagy szám a mai világban ha valaki 40 évesen nagyszülő lesz?
Nem vagyunk cigányok(de te meg jó nagy bunkó vagy kedves 53%-os)!!!
33éves nő vagyok nem vagyunk gazdagok sem szegények. Anyu engem 19évesen szült én a lányomat 21évesen. Mindketten férjnél voltunk/vagyunk(apám már nem él),rendezett anyagiakkal.
Most a lányom 12éves és sokan inkább anyám lányának nézik mint az enyémnek,ezért tettem fel a kérdést! Persze mikor megtudják az igazat mindenki azon hüledezik milyen fiatalon lett nagymama!:)
4es! Csak, hogy lásd ilyen esetek is vannak:
Általános iskolás barátnőm 18 évesen szült, mert teherbe esett, megtartotta. Az anyukája 43 éves volt ekkor. Az apukája vállalkozó. Most 26 évesek vagyunk. A párommal gondolkodunk a közös jövőn, mindketten dolgozunk, de nem tudom, vegyünk e fel hitelt, vagy maradjunk életünk végéig albérletbe. Azt sem hogy így mikor vállaljunk gyerek. Ezzel szemben a lány szülés után tanult, az apjánál dolgozik, egyke, szóval még örökölni is fogja. Van saját lakása, BMW-je, a gyereket Disneylandbe viszik...
Teljesen jó amit írtál.
Mostanában már 30 fele vállalnak inkább első gyereket az emberek, a mai 20 évesek a legtöbb nagyon gyerek még. De változó, van, aki még 30 évesen is gyerek hozzá.
Szörnyű, hogy lenézik azt, aki nem öregen szül meg rögtön idiótának tartják.
Unokahúgom most 21 éves és 7 hónapos a gyereke, az anyja 41 éves, szóval ő most lett nagymama. A dédmamája 70 éves. Szóval még akár azt is megérhetik, hogy ükszülők legyenek.
A gyereknek mindene megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!