Megakadályozhatom hogy a nagyszülők pénzt adjanak a fiamnak, illetve, hogy odamenjen?
16 éves (és fél) fiúról van szó. Az utóbbi pár hónapban kicsit bedilizett, remélhetőleg életkori sajátosság, de addig is szeretnem szorosabban fogni, hogy később se legyen gond. Nagy összegeket el tud verni, amitől most kicsit besokalltunk. És leállítottuk a pénzforrást. (valamennyit azért kap) Én nevelem a férjemmel, az édesapja meghalt mikor 2 éves volt. Az apai nagyszülőkről lenne szó, akikhez eddig nem akart menni, mert elég labilis a nagymama. Most hogy rájött, hogy onnan kap pénz megszállta a családi szeretet. Kértem a nagyit, hogy ne adjon neki pénzt, mert nem tesz jót neki, de nem érdekli. Nem vagyok a szíve csücske, sosem voltam, miután férjhez mentem másodjára pedig mondott már rám sok szépet. Ennek ellenére mindig levittem a fiam kiskorában is, mert csak a nagyszülők, az édesapja szülei, ezt tiszteletben tartom. Most nem pedig ugye nem kell vinni, megy magától, és én nem akarom... Mert olyankor mindig megtömik pénzzel, amit ugyancsak elszór. Beadta, hogy gonosz mostoha szöveget is, hogy ő az elhanyagolt gyerek. A nagyszülők pedig készséggel elhiszik rólam, hogy képes voltam összekötni az életem valakivel aki utálja a fiam.
Megakadályozhatom hogy pénzt adjanak neki? Hogyan oldanátok meg olyan nagyszülőkkel akik kicsit sem nyitottak arra, hogy együttműködjenek veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!