Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem a férjemé a gyerek. Mit...

Nem a férjemé a gyerek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy van egy 5 éves kislányom, kit a férjemmel közösen nevelünk, de nem az övé, és őt nem tud róla. ő sajátjának hiszi. akkor sajnos nem voltunk jól meg a férjemmel, és megcsaltam. hónap első felében csaltam meg, és akkor lettem terhes mikor vele nem voltam, szóval biztos hogy nem az övé, meg amúgy is kiköpött édesapja a gyerek. nagyon felemészt a bűntudat, de nem tudom van e értelme felbolygatni mindent most hogy minden tökéletes. ő imádja a kislányt, a kislány is őt, és boldogok vagyunk. ha ezt megtudná sohasem bocsátaná meg, amit meg is értek. senki sem tudja rajtam kívül a dolgot, az igazi apa sem. azóta sohasem csaltam meg.
2013. jan. 6. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
2013. jan. 9. 18:28
 72/78 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező! Először is, ne problémázz azon, hogy hányan akadnak ki rajtad.

Hibáztál, de ki nem hibázik néha? Most azt kell meggondolni, hogy hogyan okozod a legkevesebb fájdalmat. Én azt mondom, lépj túl rajta és vidd a sírba a titkot. Senkinek nem lesz jobb, ha elmondod az igazat. A férjed és a kislányod kapcsolata meg fogja sínyleni, a ti házasságotok is jó eséllyel. Erre semmi szükség.

Ha valaha kiderülne, hát kiderül, de erre kicsi az esély. Azért nem mindennapos egy genetikai betegség vagy szervdonáció esete. És hagyd abba az aggódást! A férjed és a kislányod imádják egymást, csak ez számít. Ez az igazi kincs, ne rontsd el.

Van, amikor jobb hallgatni. A férjed meg nem fog belehalni, hogy kakukkfiókát nevel. Ő már a ti kislányotok.

2013. jan. 11. 08:54
 73/78 anonim ***** válasza:
100%

Azért hagy jegyezzem meg itt a nagy női vitában férfiként halkan, hogy egy ilyen szituban a legnagyobb különbség a hozzáállásomban pont attól lenne, hogy a párom mond-e igazat, vagy lebukik. Az első esetet meg lehet beszélni, a másodikban ilyen lehetőségről már szó sincs, akkor a hazugság és csalás megtorlása marad...

Mindenesetre arra kifejezetten jók az efféle viták, hogy felnyissák a férfiak szemét a nők valódi természetéről és hozzáállásáról, és ma már egy DNS-teszt relatív olcsóért van, és meredeken zuhan az ára...

[link]

[link]

Nem tudom miért, de valami nekem azt súgja, hogy a hölgyek ezt az egymást hazudozásra és csalásra bíztató flexigerincű hozzáállást nagyon meg fogják bánni a következő években, mert egyre kevesebb férfi lesz olyan balek, hogy hagyja magát átverni... és még több nőnek fog fölös megaláztatást okozni a "vétkesek közt cinkos, aki néma" magatartás...

2013. jan. 17. 00:14
 74/78 anonim ***** válasza:
87%

00.14-es

Nőként mondom,hogy ez szégyen ,ami itt van!

Maximálisan egyetértek veled,még akkor is ha mínuszig fognak lepontozni!

Mert itt aztán működik a "csordaszellem"

2013. jan. 17. 00:36
 75/78 anonim ***** válasza:
84%

Kedves előző, egyfelől jó látni (amit azért persze eddig is tudtam), hogy a nők nagy része becsületes ember, ez itt egy némileg torz keresztmetszet éppen... Csak hát az a baj, hogy a tisztességtelenek által generált bizalmatlanság a tisztességes nőket is sújtani fogja, ha nem lehet megállítani ezt az itt eluralkodó vélekedést, ha egy hazugságra bíztató mellett nem terem rögtön 3, az igazságot pártoló...

Egyébként a pontozgatásról meg ennyit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__toplista

A lista első 4 helyezettjéből éppen ma 3 főállású "kezecske-nyomogató", elenyésző mennyiségű válasz-ponttal, és sok értékelés-ponttal... amíg ezt tűri ez a szoft, addig a százalékok vicc-kategóriásak...:)

2013. jan. 17. 00:50
 76/78 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg borzalmas, ami megy.

Komolyan én is szégyellem nőként, hogy egyes nők miatt lassan már a normálisban sem bíznak.

Hogy veszi bárki a bátorságot, hogy egy gyereken keresztül ilyen hazugságot műveljen????

Én biztos, hogy törvényileg is büntetném az ilyet. Akkor érdekes módon visszaszorulnának a kakukkfiókák.

2013. jan. 17. 09:20
 77/78 anonim ***** válasza:
33%

Most már ne szólj róla.

Amúgy meg nehogy azt hidd, hogy a szerető nem sejtheti meg. Ha pl. egy városban laktok, és egyszer összefutnátok, ha annyira hasonlít rá a gyerek, biztos, hogy leesne neki, mi a helyzet. De ha nem is hasonlítana, akkor is, ha utánaszámol, hogy mennyi idős a gyerek, meg mikor voltatok együtt, akkor is rájöhet, hogy LEHET, hogy tőle van.

Ugyanígy a férjed is tudhatja, hogy ha akkor, mikor peteérésed volt, nem voltatok együtt, bizonyára nem ő az apa. Vagy visszaszámol 9 hónapot, és rájön, hogy ti bizony csak hamarabb vagy később szexeltetek, mint amikor a gyerek fogant.

2013. jan. 17. 11:33
 78/78 anonim ***** válasza:
Undorító egy patkány vagy, kérdező.
2017. máj. 13. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!