Nem a férjemé a gyerek. Mit tegyek?
Hallgass mindörökké, viseld el ezt a terhet!
Érdekes, sokszor hallok olyan érveket, hogy nem vagyunk állatok, értelmesen gondolkodó lények vagyunk, közben meg milyen jól működik a genetika: a nő, amikor épp lefekszik a valószínűleg a férjénél jobb adottságú, jobb génekkel rendelkező szeretőjével, akkor valahogy csődöt mond a védekezés, vagy eszükbe se jut, és persze pont a hónap jó részében.
Sokkal többször történik ez így, mint a véletlen adná, és nem azt mondom, hogy tudatosan, hanem csak működnek a gének, mert maguknak akarnak jó kis rekombinációkat.
Én nem ítéllek el amúgy, sőt inkább azon kesergek, hogy a modern orvostudomány és a genetikai vizsgálatok kezdik kivenni a nők kezéből az ilyen módon való génjavítás lehetőségét. De persze mint férfi, és is a sajátomat szeretném csak nevelni. Kognitív disszonanciám van. :)
Szerintem mindenki érdekében hallgass. Nagy teher ez neked gondolom, de most szépen töröld ki az internetes keresési előzményeket, nehogy a gyakorikerdesekről tudja meg, aztán elfelejteni...
Én nem az apámtól vagyok. Ezt az apám halála után tudtam meg, anyám lelkiismeretfurdalásában elmondta. Kár volt. APámat tartom Apámnak. Nem azt akinek a DNS-ét hordozom. Egyedül a testvéreim megismerése az ami bánt. Vagyis nem ismerése...
Milyen érdekes, hogy az eddigi válaszolók 99%-a,
a további hazudozásra biztatja a K. kérdezőt!
A férj továbbra is fizessen, szeressen, és tartsa el másnak a gyerekét.
Persze megértem a válaszolókat, hiszen -a neves genetikusunk szerint-, a gyerekek kb. 20-30%-a, nem a férjtől van!!
Te egy undorító nő vagy...hányok tőled!!! Ha szeretted volna a férjed nem csalod meg és nem nevelteted más kölykét vele!!! Ásd el magad vagy legalább akaszd fel!!!!!
Én amugy törvénybe vonnám, hogy a baba születése után, egy dns vizsgálatot kötelező legyen megcsinálni még ott a kórházban!!
Norkybaba valassz mitol hanysz ha egy alkalomtol teherbe esel a szeretodtol vagy a baratodtol reszegen vagy ki tudja es megolod a gyereket. Vagy megszulod eletet adsz es mas neveli fel.
Konnyu itelni annak aki meg nem volt ilyen helyzetben. Abortusz gyilkossag akkor inkabb a titok onzo modon hallgatni igy a gyereknek van apja anya van csalad. Nem aze a gyerek akinek a spermajabol szuletett hanem aze aki felneveli PONT aki felneveli az az igazi apa!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!