Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem a férjemé a gyerek. Mit...

Nem a férjemé a gyerek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy van egy 5 éves kislányom, kit a férjemmel közösen nevelünk, de nem az övé, és őt nem tud róla. ő sajátjának hiszi. akkor sajnos nem voltunk jól meg a férjemmel, és megcsaltam. hónap első felében csaltam meg, és akkor lettem terhes mikor vele nem voltam, szóval biztos hogy nem az övé, meg amúgy is kiköpött édesapja a gyerek. nagyon felemészt a bűntudat, de nem tudom van e értelme felbolygatni mindent most hogy minden tökéletes. ő imádja a kislányt, a kislány is őt, és boldogok vagyunk. ha ezt megtudná sohasem bocsátaná meg, amit meg is értek. senki sem tudja rajtam kívül a dolgot, az igazi apa sem. azóta sohasem csaltam meg.
2013. jan. 6. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
34%

Hallgass mindörökké, viseld el ezt a terhet!

Érdekes, sokszor hallok olyan érveket, hogy nem vagyunk állatok, értelmesen gondolkodó lények vagyunk, közben meg milyen jól működik a genetika: a nő, amikor épp lefekszik a valószínűleg a férjénél jobb adottságú, jobb génekkel rendelkező szeretőjével, akkor valahogy csődöt mond a védekezés, vagy eszükbe se jut, és persze pont a hónap jó részében.

Sokkal többször történik ez így, mint a véletlen adná, és nem azt mondom, hogy tudatosan, hanem csak működnek a gének, mert maguknak akarnak jó kis rekombinációkat.

Én nem ítéllek el amúgy, sőt inkább azon kesergek, hogy a modern orvostudomány és a genetikai vizsgálatok kezdik kivenni a nők kezéből az ilyen módon való génjavítás lehetőségét. De persze mint férfi, és is a sajátomat szeretném csak nevelni. Kognitív disszonanciám van. :)

2013. jan. 6. 18:57
 42/78 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem mindenki érdekében hallgass. Nagy teher ez neked gondolom, de most szépen töröld ki az internetes keresési előzményeket, nehogy a gyakorikerdesekről tudja meg, aztán elfelejteni...

Én nem az apámtól vagyok. Ezt az apám halála után tudtam meg, anyám lelkiismeretfurdalásában elmondta. Kár volt. APámat tartom Apámnak. Nem azt akinek a DNS-ét hordozom. Egyedül a testvéreim megismerése az ami bánt. Vagyis nem ismerése...

2013. jan. 6. 19:32
 43/78 anonim válasza:
58%
Lehet, csúnya dolog, de hallgass róla. Szeretitek egymást, jól meg vagytok, többet ne bűnözz... Gondolj arra, hogy a kis ötévesnek milyen rosszul esne, ha az "apja" megtorolná rajta a te hibád. Próbálj meg egyet szülni a férjednek is.
2013. jan. 6. 19:32
 44/78 anonim ***** válasza:
51%
Hogy bírtad megtartani??? Már első perctől tudtad???
2013. jan. 6. 19:41
 45/78 anonim ***** válasza:
59%
Komolyan mondom hányok az emberektől!!!
2013. jan. 6. 19:43
 46/78 anonim ***** válasza:
61%

Milyen érdekes, hogy az eddigi válaszolók 99%-a,

a további hazudozásra biztatja a K. kérdezőt!

A férj továbbra is fizessen, szeressen, és tartsa el másnak a gyerekét.

Persze megértem a válaszolókat, hiszen -a neves genetikusunk szerint-, a gyerekek kb. 20-30%-a, nem a férjtől van!!

2013. jan. 7. 03:33
 47/78 A kérdező kommentje:
oké, biológiailag nem az övé, de úgy szereti mint ha az övé lenne, mert az is. ő van mellette pici kora óta, imádja, és ezt az érzést nem hiszem, (legalábbis remélem), hogy nem törölné ki egy az egyben ha megtudná az igazat. ez most azért jött elő nagyon, mert megint terhes vagyok. várjuk az "első" KÖZÖS babánkat :)
2013. jan. 7. 08:20
 48/78 anonim ***** válasza:
55%

Te egy undorító nő vagy...hányok tőled!!! Ha szeretted volna a férjed nem csalod meg és nem nevelteted más kölykét vele!!! Ásd el magad vagy legalább akaszd fel!!!!!

Én amugy törvénybe vonnám, hogy a baba születése után, egy dns vizsgálatot kötelező legyen megcsinálni még ott a kórházban!!

2013. jan. 7. 12:10
 49/78 anonim ***** válasza:
28%

Norkybaba valassz mitol hanysz ha egy alkalomtol teherbe esel a szeretodtol vagy a baratodtol reszegen vagy ki tudja es megolod a gyereket. Vagy megszulod eletet adsz es mas neveli fel.

Konnyu itelni annak aki meg nem volt ilyen helyzetben. Abortusz gyilkossag akkor inkabb a titok onzo modon hallgatni igy a gyereknek van apja anya van csalad. Nem aze a gyerek akinek a spermajabol szuletett hanem aze aki felneveli PONT aki felneveli az az igazi apa!!

2013. jan. 7. 12:49
 50/78 anonim ***** válasza:
68%
Az abortuszon és a hallgatáson kívül nem jut eszedbe más????????? Mondjuk elmondani az igazat!!!!!!!!!!
2013. jan. 7. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!