Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem a férjemé a gyerek. Mit...

Nem a férjemé a gyerek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy van egy 5 éves kislányom, kit a férjemmel közösen nevelünk, de nem az övé, és őt nem tud róla. ő sajátjának hiszi. akkor sajnos nem voltunk jól meg a férjemmel, és megcsaltam. hónap első felében csaltam meg, és akkor lettem terhes mikor vele nem voltam, szóval biztos hogy nem az övé, meg amúgy is kiköpött édesapja a gyerek. nagyon felemészt a bűntudat, de nem tudom van e értelme felbolygatni mindent most hogy minden tökéletes. ő imádja a kislányt, a kislány is őt, és boldogok vagyunk. ha ezt megtudná sohasem bocsátaná meg, amit meg is értek. senki sem tudja rajtam kívül a dolgot, az igazi apa sem. azóta sohasem csaltam meg.
2013. jan. 6. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
42%
Joga van tudni, nem teheted meg, hogy nem mondod meg neki.
2013. jan. 6. 15:03
 12/78 anonim ***** válasza:
52%

11+

Arra ne vegyél mérget, hogy a genetikai apja a gyereknek nem tudja.

2013. jan. 6. 15:09
 13/78 anonim ***** válasza:
79%

13

De arra se vegyél mérget, hogy a férjed nem tudja:DD

2013. jan. 6. 15:21
 14/78 A kérdező kommentje:
biztos hogy egyik sem tudja...
2013. jan. 6. 15:28
 15/78 anonim ***** válasza:
10%

14

De biztos hogy tudják. Erről ennyit.

2013. jan. 6. 15:34
 16/78 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező!

Nem szoktam senki felett itélkezni,mert soha sem lehet tudni...de ez a tetted annyira gusztustalan!

Nem is tudom,hogy nem "ölt" még meg a lelkiismereted,akár hányszor apának szólítja a kislányod a férjedet!

A kérdésedre a válaszom,ha már eddig eljutottál akkor HALLGASS!!!

2013. jan. 6. 15:36
 17/78 anonim ***** válasza:
22%

15+

Neked egy óriási problémád van, hogy a pasikat és az embereket lenézed -és ez hiba, óriási hiba, főleg olyan ffiaknál akik nem átlagok-még ha te annak is hiszed őket.

2013. jan. 6. 15:36
 18/78 anonim ***** válasza:
51%

16

Ha a kérdezőnek a bukását akarod-már pedig úgy tűnik-akkor adnak ilyen tanácsot mint te.

Kérdező eszedbe ne jusson ezt elfogadni...

2013. jan. 6. 15:37
 19/78 anonim ***** válasza:
84%

Miért ne nevezhetné apának? Ő neveli nem? Akár ő csinálta, akár nem, az az apja aki neveli és gyermekének tekinti.

Szerintem ne mond el. Mit érsz el vele? Semmit, csak mindenki belerokkanna.

2013. jan. 6. 15:37
 20/78 anonim ***** válasza:
48%

16

Egy ilyen fegyvert, amire te tartogatsz egy ilyen infot-azt az értelmesebb nő már régen kivette a kezedből:DD Le vagy maradva:DD

2013. jan. 6. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!