Nem a férjemé a gyerek. Mit tegyek?
Ha te biztosan tudod, hogy nem lehet a férjedé, mert a visszaszámolt fogantatás idejében ti nem voktatok együtt, akkor ez a párodnak nem feltűnő?
Lehet ráfogni koraszülésre, meg túlhordásra, de a folyamatos UH-kontrolokon kiadott papíron folyamatosan ráírják, hogy hány hetes+napos terhes vagy. Ezekre nem volt ő kiváncsi?
Egyetértek az elsővel! Mást nem tehetsz!
Ez itt az a hely,ahol..nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek...beszéld ki magadból itt,ha ez segít,de a titkot tartsd meg örökre!
Nem segítesz most már ezzel senkinek,ha elárulod,csak tönkreteszed a családod,a férjed és nem utolsó sorban a gyereked4
Ennyi idő után én sem mondanám el, de rohadtul sajnálom a férjedet, szerencsétlen ember :(
És ha tudnátok mennyi ilyen mocskosság van, hogy mással neveltetik, áhh :(
Egyébként vércsoportból is simán kiderülhet. Ha mindkét elviekben szülő B-s és a gyerek A-s lesz, az igencsak gyanús. Nem egyértelmű, de nincs az a marha, aki ezek után nem kételkedne és nem kérne vizsgálatot, mert általában iszonyú ritka dolog, hogy valamit a vércsoport elárul és azt nem alátámasztja, hanem megcáfolja a másik eredmény.
Akkor van mákja, ha az anya vércsoportját örökölte, vagy a két faszi ugyanolyan vércsoportú.
Viszont genetikai betegségeknél ez egyértelmű lesz.
Azt sem ártana tudni, hogy az igazi apa családjában nincs-e valami örökölhető betegség, mert nem ártana, ha a gyerek amikor majd saját maga akar gyereket tudja, hogy mivel kell gondolkodnia.
Egyébként én sem gondolom, hogy az igazi apa nem tud róla. Ennyire senki nem lehet vak. Megszületik egy gyerek és ő együtt volt a nővel, már ez ad okot a gyanúra, én legalábbis ki lennék bukva a helyében,már a terhesség alatt. Utána ha ez még fel sem tűnt neki, akkor ott van a kiköpött mása egy gyerek képében, aki azé a női, akivel ő védekezés nélkül összefeküdt.
Ki fejében nem fordul ez meg?
Amelyik ilyen párt én ismerem, ott az anya meg van győződve róla, hogy az apának fogalma sincs, holott az apja maga mondta nekem, hogy tudja, de mostmár mindegy. A feleség és a férj is alacsony és a családban visszamenőleg mindenki alacsony, a gyerek meg 14 évesen 180 cm...anyuka szeretőjénél meg mindenki magas. Ja és persze kiköpött mása az igazi apjának.
Szóval én nem lennék ennyire biztos benne, hogy senki nem tud semmit.
Persze ez nem azt jelenti, hogy valld be, ne valld be, ha tud róla, akkor elfogadta, ha nem tud róla, akkor meg jobb, ha nem tudja, mindenki boldog.
26
szerinted kinek kéne egy ilyen sötét faszi, mint te?
Egyik barátnőmnél volt ugyanez a helyzet. 20 éves korában jött rá, hogy más az apja egy rutin vérvizsgálaton. Ő akkor úgy döntött, hogy négyszemközt beszél az anyjával. Nem mondta el a nevelőapjának, mert tudta, hogy hiába történt régen, attól még szétszakította volna a családját. :)
Remélem, hogy nálad soha nem fog kiderülni, ha nem mondod el.
Miért lenne sötét faszi?
Én nő vagyok,de rohadtul meg tudom érteni. Azt hinné az ember, hogy ilyesmiről csak a TV-ben meg itt hallani a neten, de rohadtul meglepődnének sokan, hogy mennyi ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!