az a helyzet, hogy van egy 5 éves kislányom, kit a férjemmel közösen nevelünk, de nem az övé, és őt nem tud róla. ő sajátjának hiszi. akkor sajnos nem voltunk jól meg a férjemmel, és megcsaltam. hónap első felében csaltam meg, és akkor lettem terhes mikor vele nem voltam, szóval biztos hogy nem az övé, meg amúgy is kiköpött édesapja a gyerek. nagyon felemészt a bűntudat, de nem tudom van e értelme felbolygatni mindent most hogy minden tökéletes. ő imádja a kislányt, a kislány is őt, és boldogok vagyunk. ha ezt megtudná sohasem bocsátaná meg, amit meg is értek. senki sem tudja rajtam kívül a dolgot, az igazi apa sem. azóta sohasem csaltam meg.
26-os vagyok, sok olyan nővel találkoztam aki hosszú ideje párkapcsolatban élt, mégis lefeküdt velem. Egyszerűen hihetetlen hogy a nők mennyire könnyűvérűek ha szeretethiányuk van.
2013. jan. 6. 17:07
32/78 anonim válasza:
Lehet sok nővel találkoztál 26-os aki megcsalta a párját de még több férfi van ilyen!!!!!Sajnos te csak a ribancokat vonzod!Vajon miért is?
2013. jan. 6. 17:18
33/78 anonim válasza:
Nincs több ilyen férfi, csak náluk nem áll fenn az a veszély, ami a kakukkfiókákat nevelő apukáknál.
Rengeteg ribanc nő van és rengeteg olyan férfi, aki megfekteti őket, sajnos ez bőven egyenlő felállás, hiába védi bárki a nőket.
2013. jan. 6. 17:19
34/78 anonim válasza:
Akkor tegyél róla, hogy majd a feleségednek ne legyen szeretethiánya.
Legalább a szavak értelmét nem ártana tudni, te hős:DD
2013. jan. 6. 18:00
37/78 anonim válasza:
A sok ribanc férfi ne feküdjön le a szeretethiányos nőkkel, és akkor nem lesznek kakkukfiókák :D
Ennyi :D
Amúgy meg már mindegy. Hallgass erről örökre. Van egy szép kislányod.
Lehet, hogy ha az igazi apja csinálta volna, akkor nem lenne ilyen szép, okos mint most.
2013. jan. 6. 18:04
38/78 anonim válasza:
Nézd, ha képes voltál megcsalni csak úgy a párodat, mindenféle bűntudat nélkül, akkor most nem értem, hogy miért van miatta akkora nagy bűntudatod.
2013. jan. 6. 18:06
39/78 anonim válasza:
én nem sajnállak.. viszont a családod és a kislányod annál inkább. undoritó:) azért házasodnak össze az emberek mert szeretik egymást , és örök hűséget fogadnak.. te meg félre lépsz csak mert nem éppen a legjobb minden..:DDD nevetséges
2013. jan. 6. 18:27
40/78 anonim válasza:
26-os!
Undorító a véleményed a nőkről! És te sem lehetsz valami rendes pasi,ha férjes asszonyokkal kezdesz!Előbb magadba nézz,hogy milyen ember is vagy!41/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!