Nem a férjemé a gyerek. Mit tegyek?
Persze elmondja az igazat az apa osszetor otthagyja a csaladot ket gyerek egyedul apa nelkul.DE jo lessz Az apa sajatjakent szereti a gyereket vegye el ezt tole???
Ez meg nagyobb bun lenne mint megmondani Komolyan attol az egy cseptol lessz valaki apa??? nem hanem attol hog felneveli a gyereket es szereti. Szerinted a spremadonaciobol szuletett gyerekeket nem szeriti az apjuk pedig nem az o genetikai anyagukbol van.
Kulonben soha nem tudod biztosra kie a gyerek hiszen peteeres mindig lehet a honap barmelyik napjan.
Az az igazi párkapcsolat, ahol nem titkolóznak a párok, pláne nem ilyen horderejű dologban! Rémes érzés lehet a kérdezőnek, amikor látja a férjét, ahogy a gyermekét szeretgeti, s ő tudja csak, hogy ez egy piszkos nagy átverés. És ha kiderül, sokszor nem az esik rosszul a becsapottnak, hogy megesett a dolog, hanem az, hogy átverték, hülyének nézték. Persze az őszinteségnek vannak következményei, ez lehet váláshoz is vezetett volna, de rémes érzés lehet úgy nyugalmat színlelni, hogy átverem naponta a páromat, és majdan az öntudatára ébredő gyermekemet.
Persze vannak, akik ezen nem lelkiznek. Van az ismerősi körünkben egy nő: 4 gyerek-négy apától. A legnagyobb fiáért 14 éven át fizetett egy barát,s most árulta el, hogy a gyerek igazi apja más, aki jó körülmények között él. Már közös nyaralást is szervezett a valódi apjával a srácnak. S be akarja adni, hogy visszamenőleg fizesse ki az apa, ami rá nézve kötelező lett volna. A hülyét nem izgatja, hogy mást pumpolt 14 éven át jogtalanul. Szóval az ilyen nők nem lelkiznek.
Vicc: eredj fiam, vidd el anyádnak a gyerektartást.Mondd, azt üzeni az apám, ez volt utolsó összeg,nem jár tovább, és nézd, milyen pofát vág anyád!
Anya: eredj apádhoz, s mondd meg, nem is ő az apád, és nézd meg, milyen pofát vág!
Szóval nagy dilemma kérdező, talán tudod őrizni a titkodat a végsőkig, de nem lennék a helyedben.
Ez akkoris undorító....az elején kelett volna gondolkodni, hogy őszinte vagyok a másikhoz!! Ez nem egy kapcsolat hanem egy átverés.....és a pasinak joga van tudni, hogy nem az övé a gyerek!!! ÉS a gyereknek is!!!!
Szétszed egy családot?? És két gyerek apa nélkül nő föl?? Ki is tehet erről?????
De védjük csak azt aki hazudik az egész családjának!!!!!!
Amugy meg nem olyan biztos hogy utána nem nevelné a gyerekeket és kitagadná őket....az meg hogy anyut elhagyja...megis érdemli!!!!
Utolso ekkora arat kene fizetnie egyetlen egy botlasert??Kemeny vagy remelem veled nem tortenik egy botlas sem hiszen akkor rad is ilyen kemeny itelet varna.
Az dobjon ra kovet aki buntol mentes.
Azért a férj is lúzer!
Nem voltak együtt a fogantatás idején, és fel sem merül benne a gyanú???
Ha elmondanád az igazat, akkor mindenki szenvedne, így meg csak te. Mivel a te hibád, ezért talán így igazságosabb.
Arra vigyázz, hogy a lelkiismeretfurdalástól ne legyen bajod, ne kezdjél inni, nyugtatózni, ne legyen gyomorfekélyed, vagy valami rákod, mert a gyerekeid biztos sokáig szeretnének szeretetben maguk mellett tudni.
Én férfiként, ha megtudnám, akkor elválnék tőled, és minden gyerekünkre vizsgálatot indítanék az apaság megállapítására. Ne becsüld alá a férfi önbecsülést!
Kedves Kérdező!
Nehéz helyzetben lehetsz,de emészd meg magadban,gondolj arra,hogy a férjed sajátjaként szereti és így BOLDOG!Ne vedd el tőle ezt a boldogságot!És a kicsitől sem az apját,gondolom ő is szereti!Ne hallgass azokra akik azt mondják,hogy undorító vagy és hogy mond el...meg ne tedd.Igaz,hibáztál,nem szép dolog,de már nem tehetsz semmit.Gratulálok az újabb kisbabához,remélem Ő majd enyhít a lelkiismeret furdalásodon.
Ilyen mindig is történt és fog is,éljetek boldogan!
A sors egyébként nagyon meg szokta verni az ilyeneket, bár ne legyen igazam.
Tulajdonképp én a mostani állapotot megértem. Értem, hogy most miért nem mondja el. De azt nem értem, hogy anno, amikor teherbe esett, akkor miért nem mondta el.
Miért kellett hazudni? Mi értelme volt az egésznek?
Olyan árat fizet mindenki, hogy az elképesztő. A kérdezőt felemészti a bűntudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!