Nem a férjemé a gyerek. Mit tegyek?
Már írtam előbb is...de komolyan én nőként fel nem fogom,hogy mennyien neveznek egy ilyen gusztustalanságot bocsánatos botlásnak!
Mi van itt?! vagy aki itt hajbókol a kérdezőnek,azok is hazugságban nevelgetik a gyereküket???
Azt írja,hogy épp nem voltak jól a férjével és megcsalta...
Mi is szoktuk épp "rosszban" lenni a férjemmel,de ilyet ?
Akkor rögtön landolunk más ágyában és teherbe esünk ???
És utána neveltetjük a felszarvazott férjjel?
Tisztelet a kivételnek,de nem érzitek ennek a súlyát?
Mire épül ez a boldogság???
Istenem,sajnálom a férjet és a gyereket is!
De én sem biztatom,hogy elmondja vagy sem....de a jobbik rossz a hallgatás talán!
Nekem ez a helyzet annyira gyomorforgató!!!
Elég nehéz helyzetben lehetsz, elhiszem, hogy felemészt a bűntudat.
De ha elmondod, azzal tényleg csak felbolygatsz mindent, és áthárítod a fájdalmat a gyerekre és "apákra".
Lépj túl rajta. Nem mindegy, hogy ki az apa? Boldog a gyerek az a lényeg.
61-es!Akik megértjük a kérdezőt és itt"hajbókolunk"naki ahogy írtad,nem azért tesszük,mert mi is hasonló helyzetben vagyunk.Csupán azért,mert tény hogy elkövetett egy hibát,de innen már nincs visszaút...ha elmondja tönkretesz egy életre mindenkit!
Ilyen az életben előfordul sajnos,mindig volt és lesz,ugyanúgy,mint ahogy sok pasinak is előfordulhat gyerek esetleg máshol.Amit sosem tudunk meg,és talán jobb is.Mert egy ilyen helyzettől nem lenne boldogabb senki,ha kiderülne.
Ami volt,volt,megtörtént,nem kell most már bolygatni a múltat,éljenek boldogan!
4.15-nek 61-től
Tudom ezen már nem lehet változtatni de a tény ,tény marad!!!
Ez a hazugság számomra megbocsáthatatlan kategória.
Ez az én véleményem és attól függetlenül,hogy alapvetően nagyon is empatikus ember vagyok,de ez túl van a határon!
Ha bele gondolom magam a férj helyébe...ehh ez több ,mint megalázó.
De ahogy írtam is,inkább hallgasson a kérdező és bízzon benne,hogy soha sem derül ki.
Ő pedig bünhődik egész életében,mert a lelkiismerete mégis csak dolgozik!
A multat megvaltoztatni nem lehet sajnos ott tortent a bukta.
De most azt kell nezni milyen kovetkezmenyekkel jat ha oszinte lessz az anya.Kit tesz tonre magan kivul?
Elso pont nem is biztos nem a ferje a gyerek hiszen egy fogamzas barmikor megtortenhet egy honapban.
Masodik tonkreteszi a gyerek eletet a ferje eletet a masik babajet is.megeri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!