Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem a férjemé a gyerek. Mit...

Nem a férjemé a gyerek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy van egy 5 éves kislányom, kit a férjemmel közösen nevelünk, de nem az övé, és őt nem tud róla. ő sajátjának hiszi. akkor sajnos nem voltunk jól meg a férjemmel, és megcsaltam. hónap első felében csaltam meg, és akkor lettem terhes mikor vele nem voltam, szóval biztos hogy nem az övé, meg amúgy is kiköpött édesapja a gyerek. nagyon felemészt a bűntudat, de nem tudom van e értelme felbolygatni mindent most hogy minden tökéletes. ő imádja a kislányt, a kislány is őt, és boldogok vagyunk. ha ezt megtudná sohasem bocsátaná meg, amit meg is értek. senki sem tudja rajtam kívül a dolgot, az igazi apa sem. azóta sohasem csaltam meg.
2013. jan. 6. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
60%

Már írtam előbb is...de komolyan én nőként fel nem fogom,hogy mennyien neveznek egy ilyen gusztustalanságot bocsánatos botlásnak!

Mi van itt?! vagy aki itt hajbókol a kérdezőnek,azok is hazugságban nevelgetik a gyereküket???

Azt írja,hogy épp nem voltak jól a férjével és megcsalta...

Mi is szoktuk épp "rosszban" lenni a férjemmel,de ilyet ?

Akkor rögtön landolunk más ágyában és teherbe esünk ???

És utána neveltetjük a felszarvazott férjjel?

Tisztelet a kivételnek,de nem érzitek ennek a súlyát?

Mire épül ez a boldogság???

Istenem,sajnálom a férjet és a gyereket is!

De én sem biztatom,hogy elmondja vagy sem....de a jobbik rossz a hallgatás talán!

Nekem ez a helyzet annyira gyomorforgató!!!

2013. jan. 7. 21:19
 62/78 anonim ***** válasza:
2013. jan. 7. 22:34
 63/78 anonim válasza:
71%

Elég nehéz helyzetben lehetsz, elhiszem, hogy felemészt a bűntudat.

De ha elmondod, azzal tényleg csak felbolygatsz mindent, és áthárítod a fájdalmat a gyerekre és "apákra".

Lépj túl rajta. Nem mindegy, hogy ki az apa? Boldog a gyerek az a lényeg.

2013. jan. 7. 23:10
 64/78 anonim ***** válasza:
39%

61-es!Akik megértjük a kérdezőt és itt"hajbókolunk"naki ahogy írtad,nem azért tesszük,mert mi is hasonló helyzetben vagyunk.Csupán azért,mert tény hogy elkövetett egy hibát,de innen már nincs visszaút...ha elmondja tönkretesz egy életre mindenkit!

Ilyen az életben előfordul sajnos,mindig volt és lesz,ugyanúgy,mint ahogy sok pasinak is előfordulhat gyerek esetleg máshol.Amit sosem tudunk meg,és talán jobb is.Mert egy ilyen helyzettől nem lenne boldogabb senki,ha kiderülne.

Ami volt,volt,megtörtént,nem kell most már bolygatni a múltat,éljenek boldogan!

2013. jan. 8. 04:15
 65/78 anonim ***** válasza:
77%

4.15-nek 61-től

Tudom ezen már nem lehet változtatni de a tény ,tény marad!!!

Ez a hazugság számomra megbocsáthatatlan kategória.

Ez az én véleményem és attól függetlenül,hogy alapvetően nagyon is empatikus ember vagyok,de ez túl van a határon!

Ha bele gondolom magam a férj helyébe...ehh ez több ,mint megalázó.

De ahogy írtam is,inkább hallgasson a kérdező és bízzon benne,hogy soha sem derül ki.

Ő pedig bünhődik egész életében,mert a lelkiismerete mégis csak dolgozik!

2013. jan. 8. 09:56
 66/78 anonim ***** válasza:
46%
Aki oszinten szeret mindent meg tud bocsajtani errol ennyit.
2013. jan. 8. 10:47
 67/78 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó! Sok önbizalmad lehet, ha te mindent meg tudsz bocsájtani!! Van amihez a szeretet vagy szerelem sem elég erős!! Ez megalázás, földbedöngölés, hazugság, és még sorolhatnám!! Ha vki. nem becsüli magát annyira sem hogy kidobja egy ilyen után az illetőt és megtud bocsájtani, az megis érdemli hogy megalázzák! De itt a férjnek lehetősége sincsen arra hogy eldöntse, hogy mit akar! Ez még a megcsalásnál is rosszabb nálam!!
2013. jan. 8. 10:54
 68/78 anonim ***** válasza:
48%
Igen nagy onbizalmam van ismerem magam es nem vagyok csitri Azt hiszem igy 40 tul tudom mennyit er egy hazsssag es mi a megbocsajtas.Aki oszinten megban valamit az megerdemli a bocsanatot.Ez nem megalazas ez szeretet kerdese.
2013. jan. 8. 17:14
 69/78 anonim ***** válasza:
94%
De ez 5 éven át tartó hazugság és megalázás, hazugságra épül az egész családi életük! A férjnek esélye sincsen hogy ő eldöntse hogy megbocsájt e vagy sem!
2013. jan. 8. 17:51
 70/78 anonim ***** válasza:
67%

A multat megvaltoztatni nem lehet sajnos ott tortent a bukta.

De most azt kell nezni milyen kovetkezmenyekkel jat ha oszinte lessz az anya.Kit tesz tonre magan kivul?

Elso pont nem is biztos nem a ferje a gyerek hiszen egy fogamzas barmikor megtortenhet egy honapban.

Masodik tonkreteszi a gyerek eletet a ferje eletet a masik babajet is.megeri?

2013. jan. 8. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!