Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? Többi lent

Figyelt kérdés

Kislányomnak a születésnapjára párom anyukája kiszúrta a szemét egy 1300Ft-os ócska játékkal. Anyumék nagyon szegények, ők pedig bútorlapokat adtak, hogy játékkonyhát csináljunk neki. Párom anyja elszégyellte magát, mikor meglátta, hogy a családom többi tagja is nagyobb összegbe vásároltak neki és mondta majd még kap valamit. Szerintem aznap van a születésnapja és nem máskor, így ennyit vett és kész. Párom szörnyen szégyelli magát, mert az anyja folyton hangoztatja, hogy milyen csóró anyám (pedig mindenbe segít minket) és ő adta a legócskább és haszontalanabb ajándékot. Másrészt más idegen kisgyerekeknek, akivel semmilyen rokoni kapcsolatba nincs küldözget neki ajándékot 2-3 E Ft értékben.

Párom be akar számolni az anyjának, hogy ha nem telik normális ajándékra inkább ne vegyen neki semmit és ne alázza folyton anyumékat. Csak halkan jegyezném meg van pénze csak nyári 7 napos nyaralásokra gyűjti.

Folyton sok probléma van a szülőkkel, szörnyen elegem van a folyamatos veszekedésekből, így próbáltam csitítani a párom. Tudom, hogy szégyenli magát az anyja, legyen elég neki a saját bűntudata.

2013. jan. 3. 22:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%

Én egy gyufaszálnak is örülök, ha szeretettel adják, és közben nem azt nézik, mások mit adtak.

Aki meg nem látja a fától az erdőt, megint csak nem kell vele foglalkozni, kedves Hozzászóló társaim.

2013. jan. 3. 23:39
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az off válaszokat. Nem igazán a kérdésre kaptam választ, hanem inkább mindenki leírta a saját véleményét az esetről...

További nyugodalmas, szép estét.

2013. jan. 3. 23:47
 23/27 anonim ***** válasza:
81%

Csitítsd a párod, mondd neki, hogy igazi bunkóság az anyjával szemben, amire készül.

Kivéve azt, hogy megmondja neki, hogy ne szidja a szüleidet. Azt már eddig is rég meg kellett volna tennie. Mondd meg a párodnak, hogy szégyellhetné magát emiatt, hogy mostanáig nem szólt. Az ajándékot viszont köszönje meg, és ne vágjon hozzá pofákat.

Amúgy meg honnan veszed, hogy haszontalan ajándékot adott. Azt majd a gyereked dönti el. Sokszor egy olcsóbb játékkal jobban tudnak játszani, jobban szeretik, mint a méregdrágát.

2013. jan. 3. 23:51
 24/27 anonim ***** válasza:
64%
De most komolyan kérdező, mondd már el, hogy pár falap miért ér többet 1300 ft-nál mert ezt én sem értem. Párszázért már hozzá lehet jutni.
2013. jan. 4. 00:32
 25/27 anonim ***** válasza:
61%
Minden anyuka ilyen pénzéhes? Karácsony után az egyikük fel volt háborodva, h a nagyi csak(!) 6500 ft-ért vett ajándékot a két gyereknek nem külön-külön 5000 ft értékben. Egy játékgarázst kaptak a gyerekek. Besz@rok, h valaki szül egy gyereket és azt hiszi, onnantól minden ját neki. Jelzem, nem. Ha anyósod semmit nem adott volna ajándékba, akkor se lehetne rá csúnyán nézni, mert ajándékozni nem kötelező. Attól még szeretheti az unokáját, hogy nem vesz neki ajándékokat. Vagy épp csak 1300 ft értékben. Ahhoz meg semmi közöd, h mennyi pénze van és mire telik belőle.
2013. jan. 4. 07:49
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A párod anyja a nagymamája....Olyan,amilyen.Sz*rd le és kerüld a konfliktust.
2013. jan. 4. 09:56
 27/27 anonim ***** válasza:
68%

Nem értem, mi olyat írt a kérdező, amiért így neki kéne esni.

Nagyon is ideje lenne, hogy anyósék abbahagyják a szülei szapulását, elég szégyen, hogy a párja nem állította le őket az első ilyen eset után. Meg lehet ezt mondani normálisan is, nem kell összeveszni velük. Külön az ajándékot szerintem kár felemlegetni, mert

1. így is kellemetlenül érzi magát miatta

2. ajándék lónak ugyebár...

2013. jan. 4. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!