Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? Többi lent

Figyelt kérdés

Kislányomnak a születésnapjára párom anyukája kiszúrta a szemét egy 1300Ft-os ócska játékkal. Anyumék nagyon szegények, ők pedig bútorlapokat adtak, hogy játékkonyhát csináljunk neki. Párom anyja elszégyellte magát, mikor meglátta, hogy a családom többi tagja is nagyobb összegbe vásároltak neki és mondta majd még kap valamit. Szerintem aznap van a születésnapja és nem máskor, így ennyit vett és kész. Párom szörnyen szégyelli magát, mert az anyja folyton hangoztatja, hogy milyen csóró anyám (pedig mindenbe segít minket) és ő adta a legócskább és haszontalanabb ajándékot. Másrészt más idegen kisgyerekeknek, akivel semmilyen rokoni kapcsolatba nincs küldözget neki ajándékot 2-3 E Ft értékben.

Párom be akar számolni az anyjának, hogy ha nem telik normális ajándékra inkább ne vegyen neki semmit és ne alázza folyton anyumékat. Csak halkan jegyezném meg van pénze csak nyári 7 napos nyaralásokra gyűjti.

Folyton sok probléma van a szülőkkel, szörnyen elegem van a folyamatos veszekedésekből, így próbáltam csitítani a párom. Tudom, hogy szégyenli magát az anyja, legyen elég neki a saját bűntudata.

2013. jan. 3. 22:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
Akkor most mi is a kérdés?
2013. jan. 3. 23:01
 2/27 anonim ***** válasza:
82%
Most komolyan ez számít nektek hogy milyen összegben vásárol? 1300 Ft nem kevés.... arra tanítjátok a gyereket, hogy a pénze alapján ítéljenek meg másokat? Hát ez nagyon jó...
2013. jan. 3. 23:02
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
Én sem értem, mi a probléma! Ahhoz mondjuk semmi közötök, hogy mire gyűjt! Miért nem elég az 1300 forintos ajándék?
2013. jan. 3. 23:06
 4/27 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért a kérdés: Mit tennétek ebben a helyzetben? Csitítsam a párom vagy hagyjam, hogy beolvasson neki?
2013. jan. 3. 23:07
 5/27 anonim ***** válasza:
78%

"Ajándék lónak ne nézd a fogát"

Látom ez nálad nem működik.. Ugyanis nem az a lényeg hogy hány forintért vesz az ember ajándékot hanem az hogy aki adja az ajándékot szívből adja, gondolt a másikra.

A te jellemed sokkal nagyobb szégyen mint az hogy anyósod 1300 forintos ajándékkal vet.

Nagyon ciki hogy minden a pénz körül mozog nálad..

2013. jan. 3. 23:07
 6/27 A kérdező kommentje:
Tehetősek a szülők!
2013. jan. 3. 23:08
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

Ezen ne veszekedjetek, meg sem kell hallani a szapulást, megmérgez titeket.

Minden mami vegyen ajándékot saját belátása szerint, a kicsi majd nagyobb lesz, úgyis látni fogja, mi újság. A gyerekek nem hülyék.

8/27 anonim ***** válasza:
84%
Miért kéne beolvasni az anyjának?? Nem az ajándék értéke számít hanem az hogy örömmel adott ajándékot..
 9/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyunk gyengébbek, de nem értjük a problémát, ha a párod elmondja az anyjának, hogy ciki az olcsó ajándéka, az az az ő szegénységi bizonyítványa. Érdekes emberek vagytok.
2013. jan. 3. 23:09
 10/27 A kérdező kommentje:
De akkor miért szólja le az én szüleimet, ha ő még kevesebbet is ad?
2013. jan. 3. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!