Mit tennétek ebben a helyzetben? Többi lent
Kislányomnak a születésnapjára párom anyukája kiszúrta a szemét egy 1300Ft-os ócska játékkal. Anyumék nagyon szegények, ők pedig bútorlapokat adtak, hogy játékkonyhát csináljunk neki. Párom anyja elszégyellte magát, mikor meglátta, hogy a családom többi tagja is nagyobb összegbe vásároltak neki és mondta majd még kap valamit. Szerintem aznap van a születésnapja és nem máskor, így ennyit vett és kész. Párom szörnyen szégyelli magát, mert az anyja folyton hangoztatja, hogy milyen csóró anyám (pedig mindenbe segít minket) és ő adta a legócskább és haszontalanabb ajándékot. Másrészt más idegen kisgyerekeknek, akivel semmilyen rokoni kapcsolatba nincs küldözget neki ajándékot 2-3 E Ft értékben.
Párom be akar számolni az anyjának, hogy ha nem telik normális ajándékra inkább ne vegyen neki semmit és ne alázza folyton anyumékat. Csak halkan jegyezném meg van pénze csak nyári 7 napos nyaralásokra gyűjti.
Folyton sok probléma van a szülőkkel, szörnyen elegem van a folyamatos veszekedésekből, így próbáltam csitítani a párom. Tudom, hogy szégyenli magát az anyja, legyen elég neki a saját bűntudata.
"Ajándék lónak ne nézd a fogát"
Látom ez nálad nem működik.. Ugyanis nem az a lényeg hogy hány forintért vesz az ember ajándékot hanem az hogy aki adja az ajándékot szívből adja, gondolt a másikra.
A te jellemed sokkal nagyobb szégyen mint az hogy anyósod 1300 forintos ajándékkal vet.
Nagyon ciki hogy minden a pénz körül mozog nálad..
Ezen ne veszekedjetek, meg sem kell hallani a szapulást, megmérgez titeket.
Minden mami vegyen ajándékot saját belátása szerint, a kicsi majd nagyobb lesz, úgyis látni fogja, mi újság. A gyerekek nem hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!