Mit tegyünk? Az apám iszákos, folyton veszekszik, gyilkossággal fenyeget minket, (késsel, fejszével) gyerekkoromban anyámat rendszeresen verte 2x-törte el a bordái, ujját.
Olvasd el.
Amit apád művel az a veszélyes fenyegetés kategóriájába tartozik elzárással büntethető.
Erre halmozódik még az orvosi lelet, korábbi felfüggesztett ítélet, a felvett hanganyag, feljelentések régebbről.
Mellesleg ha apuka kezet emel rátok önvédelemből nyugodtan visszaüthetsz. Szerinted az ő múltjával kinek fognak hinni a hatóságok?
Lehet, hogy fiatal korában ő volt a Jani de nehogy már erősebb legyen egy fiatal srácnál.
Ezek tényleg csak ebből értenek. Apukám és nagybátyám volt ilyen. Anyám egy palacsinta sütővel rendezte le apámat, nagybátyámat meg a fia rakta helyre de alaposan. Egy idő után csend lett.
Nem akarlak megbántani de valahogy úgy néz ki, hogy ti aztán tényleg áldozat alkatok vagytok. Tényleg értékelem, hogy jogi és békés úton akarjátok rendezni de iszonyúan be vagytok parázva és még a jogi lépéseket sem meritek megtenni mert megver érte!
Most akkor mit akartok? Vagy elé álltok és kőkeményen helyrerakjátok, hogy felfogja nem ő a Jani
vagy
Irány a rendőrség minden bizonyítékkal és feljelenteni családon belüli erőszakért és gyilkossággal való fenyegetőzésért.
vagy tovább tűrni és várni, míg elpatkol.
Mást már tényleg nem tudunk nektek ajánlani. Olyan megoldás nem létezik, hogy valaki jön és örökre elviszi azonnal! Ezért erősnek kell lenni, odafigyelni egymásra, és végigvinni.
A félelem a legnagyobb ellenség megbénít és a végén tényleg kinyír titeket.
Fel tudom fogni a helyzeted mert mi is ebben voltunk ráadásul azokban az időkben, amikor a rendőrség tényleg nem jött ki ilyesmire.
véletlen ejtsétek rá a padlásgerendát azt kész.
Anyád meg egy tipikus magyar önsorsrontó ribanc, hogy a környék legismertebb xarháziához hozzámegy mert önállóan képtelen lélegezni, hát az ilyen tökéletesen megérdemli a sorsát.
Nono, azzal nem megy semmire, ha az anyját szidod.
Én elkezdeném használni a saját fegyverét, először szavakkal, teli torokból üvöltve nekimennék. Volt rá példa, hogy én is majdnem nekimentem nevelőapámnak, mert bunkó volt az anyámmal. Pedig közel sem ekkora bunkó, de b@szta a csőröm, hogy bántja a saját fia szülőanyját, az én öcsém anyját, az én anyámat! És 17 éves voltam akkor. Ha meg verekedésre kerül a sor, ami amúgy is megvan, hét biztos is, hogy kikaparnám a szemét. Ha beledöglök is.
Az ilyet csak a saját fegyverével lehet leszerelni, szépen, módszeresen, ismételgetni neki, hogy mekkora sz@r, hogy az anyja is csak a csp miatt nem fojtotta vízbe, stb stb. Meg, ha majd lerobban, legyen tisztában azzal, hogy a saját végtermékében fetrengve fog kimúlni, mert ugyan meggondozni senki nem fogja. Csak, hogy tudja, mi vár rá, visszakapja, amit adott, és amit érdemel.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!