Miért csinálja ezt apám? (lent kifejtem)
Kicsit antiszociális, és nem akar egy számára idegen embert kerülgetni. Ne erőltesd, mert bepöccen a végén, aztán még te sem mehetsz el máshoz.
Nem mindenki egyforma. Nem kell megértened őt, sem egyetértened, csak próbáld meg elfogadni őt ilyennek.
Én sem értem az ilyen szülőket. Ha csak a haverod menne fel, abból mi baj lehet? Ha nem szilveszterezhettek együtt ígértesd meg vele, h 2013-ban ismerje meg a haverod, mert lehet az a baja, h nem ismeri eléggé. Akkor talán rájön, h nem olyan, mint a többi fiatal, hogy berúg, össze-vissza okád mindent s a többi. Amúgy hány éves vagy? Ha elmúltál 18, miért kell engedély ahhoz, h elmehess akkor Te? Anyukád? Ő se tudja meggyőzni?
Évente 1x kibírhatná, h nem egy szál gatyába flangál, nem kerül pénzbe, nem Ipodost kértél...
Szóval akkor mindenki feljöhet hozzátok csak az akit te szeretnél az nem? Ez elég gáz! Én ilyenkor, ha igazságtalanság ér 3 hétig nem álltam szóba a szüleimmel és el is jöttem otthonról elég korán. 21 évesen. Igaz most azt hiszik, h én vagyok a sz@r, a köcsög, mert egyedül hagytam őket, külön életem van. Így jártak.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!