Apám elzavart a háztól . Mit csináljak?
Költözz kollégiumba. Beszéld meg a dolgot az osztályfőnökkel, vagy nem tudom középsulis vagy-e, de nekem úgy hangzott.
Apád nem tudja kezelni, hogy felnőttél. Az enyém se tudta, de szerencsére anyám helyretette. Anyukádhoz nem tudnál fordulni ezügybe?
Nem várhatod el, hogy az épp aktuális barátod szülei tartsanak el, és ha még nem vagy 18,simán rendőrt küldethet érted apukád.
Anyukáddal nem tudod ezt megbeszélni? Vagy ha mindketten megnyugodtatok, próbálj meg leülni esetleg apuddal beszélni,bemutatni neki a barátodat?
Anyukád hol van ilyenkor?
Miért nem dobja ki ezt az idegbeteg agresszív állatot?
Mindig ilyen volt vagy csak mostanában? Elég komoly a dolog. Szerintem kerüld el apukádat ahogy csak tudod. Ebben a mai világban nem szívesen fog befogadni senki, és a saját lábadon pedig még nem tudsz megállni.
Kerüld a konfliktusokat, és maradj ahol vagy. Majd lenyugszik.
Anyud ilyenkor hol van? Netán bántalmazta már?! Mert ha igen,irány a rendőrség!
A barátod szülei nem hiszem,hogy eltartanának,pláne a mai világban,szóval inkább próbálkozz a rokonaidnál.
Ha az én lányommal így beszélne az apja,én nekimennék,és lehet hogy az ideg miatt kissé megmasszíroznám a nyakát!
"kitapossa a belem"
"költözzek most takarodjak a palihoz kúrni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!