Apám elzavart a háztól . Mit csináljak?
ma 20:10
Most akkor az a megoldás,hogy elviseli szép csendben,a lelki terrort,amíg idegileg tropára nem megy.
Én is próbálnék menekülni,segítséget kérni......
Anyámnál rosszabb volt
Apám állandóan ordít
Nagyapám állandóan ordít
Csak mellékesen jegyzem meg mindenki hülye csak te vagy normális....ez nekem kicsit fura...
ma 20:25
Persze,én is rokonokhoz mennék!
DE elviselni ne viselje már el,ez hosszú távon tönkre teheti idegileg.
Én éltem ilyen környezetben,és igen,nem csak apu,anyu is idegbeteg volt,nyugtatókon élt,rajtam vezették le a feszültségüket!
Én takarítottam,apu felrúgta a felmosóvödröt,mert a munkahelyén feszültségben volt,sütöttem 17 évesen,főztem,apu elém dobta a kaját,hogy megmelegíteni már nem tudtam a mikróban,csak megfőzni......persze úgy ízlett neki,hogy hagyni nem hagyott belőle,sokáig nem tudtam lépni,mivel a rokonaim messze laknak,és mamámnál lakik a 2 unokatestvérem.....
úgyhogy nem biztos az,hogy kamu
nem kell leszólni a kérdezőt,meg biztatni hogy csendben tűrjön!tapasztalataim szerint az ilyen embereknek nem kell indok a kötözködésre!!
sok ilyen gyerek van,aki ilyen szülőkkel lett megáldva,én odamentem mamámhoz,elmeséltem neki ezeket a dolgokat,segítség helyett annyit mondott,hogy neki is van elég baja,a szüleimről meg vagy jót,vagy semmit(apu anyja),ennyit a rokoni segítségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!