Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk? Az apám iszákos,...

Dávid 03 kérdése:

Mit tegyünk? Az apám iszákos, folyton veszekszik, gyilkossággal fenyeget minket, (késsel, fejszével) gyerekkoromban anyámat rendszeresen verte 2x-törte el a bordái, ujját.

Figyelt kérdés
Bántalmazások,veszekedések fel vannak véve diktafonra bizonyittékul arra , hogy ez nem hazugság. Soha nem szolunk hozzá 1 szot se de mindig kötek szik,addig a végletekig elmegy,hogy komoly veszekedést,verekedést tudjon kiprovokálni.Őmaga elmondja, hogy az öngyilkosságba akar minket belehajszolni. M ár nembírunk vele egy légtérbe maradni annyira gyűlöljük, de sajnos nincs hová menünk. Mit lehet tenni pl távol tartási végzés stb

2013. jan. 1. 12:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
áá vele szembe az erőszak nem megoldás öszintén mondom neked aki nem ismeri a helyzetet az nem tudja elképzelni amugy én is 25-vaok fizikálissan elbírnék vele de mégis 1 házba élünk a rohadt életbe ezé nemmnerek erőszakot én alkalmazni, olyan meg nincs hogy ne lenne erre törvény
2013. jan. 1. 13:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizikálisan erősebb vagy nála, akkor-ha szükséges-mindennap meg is kell mutatnod neki. Az agresszív emberek szinte kizárólag a verésből értenek, szép szóval nem mész nála semmire. És addig kell megmutatnod hogy ki az úr a házban, amíg nem késő. Ne adja az ég, de ebből előbb utóbb tragédia is lehet. Ha nem is veled, de a családodból másik személlyel akár álmában is végezhet az az "ember" . És ezt nem ártana nagyon komolyan venned. Addig kell lépni, amíg nem késő.
2013. jan. 1. 13:31
 13/27 A kérdező kommentje:
Ha nem lehet eltávolíttani akkor nem tom mit kéne tenni nyeljünk,amég valaki öngyilkos nem lesz vagy amíg az őregem meg nem hal,akkor énekem is ha családom lesz kedvem re verhetem őket köpködhetem szájba rughatom az asszonyt meg ilyenek
2013. jan. 1. 13:31
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad tovább várni egy percet sem. Minél tovább-minél hosszabb ideig tart benneteket lelki terrorban, annál mélyebb nyomot fog ez majd hagyni bennetek-a későbbiek során.
2013. jan. 1. 13:35
 15/27 A kérdező kommentje:
Látod pont ettől az álmában kivégzéstől félek , ő egy olyan ember aki mindig győzött de sose verték meg , aki megütötte azt nagyon megverte és én ha neki mennék azt nem tudná elviselni, és megölne,örökre nyomorékká tenne,pont ettől tartok,ha én elkezdek valamit annak valamien tragédia lenne a vége ő általa
2013. jan. 1. 13:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, már dolgozol, próbálj albérletbe menni.

Akkor nem kell hallgatnod napi szinten a hülyeségeit.

2013. jan. 1. 13:39
 17/27 anonim ***** válasza:
87%
De ez így akkor se mehet tovább. Mire vártok majd, arra hogy megjavuljon az öreg? Ez felejtős, mert magától nem fog helyrerázódni. Egy 60 éves embertől már nem szabad megijedni. A fenyegetései is jórészt csak figyelemfelkeltések sorozata lehet-de ez persze nem biztos hogy az ő esetében így van. Tényleg csak azt tudom nektek tanácsolni hogy bármilyen módszerrel de tüntessétek el abból a házból-de még a környékről is.
2013. jan. 1. 13:42
 18/27 A kérdező kommentje:
sajnos albérletbe nem tudunk menni mert hitelt fizetünk+megélhetés és még így is nehezzen megy a megélhetés
2013. jan. 1. 13:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha van munkahelyed, akkor hagyd őket ott. Kegyetlen dolognak tűnhet, de ez a legjobb megoldás. Én még azt is hagynám hogy elússzon a ház-legalább apád hajléktalanná válna. A családod többi tagjával meg majd csak meglennétek valahogy, sose késő újrakezdeni. És inkább történjen meg ez, minthogy továbbra is tűrjétek a terrort, aminek a vége úgy is tragédia lenne.
2013. jan. 1. 13:51
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel a harcot és bánj el vele kegyetlenül.
2013. jan. 1. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!