Hogyan mondjam el a feleségemnek, hogy teherbe ejtettem régen egy másik nőt? Mi lesz ebből?
10 éve vagyunk együtt, ezalatt kétszer tartottunk pár hét szünetet és az elsőnél lefeküdtem egy nővel. Rendes nő de nem vetette el, megígérte, hogy nem kavar be. Még mindig tartja amit ígért, de én már nem bírom. El akarom mondani neki mert joga van tudni róla. Ha belegondolok, hogy talán elhagy ezért, akkor nem akarom elmondani. Mit tegyek? Nekünk is van 2 közös gyerekünk.
33/F
15
Pontosan. Ha a gyerek anyja rájön, hogy az ő tudta és engedélye nélkül a pasi a gyerek közelébe ment.
26
Nő vagyok, és 24-eske voltam.
Az indító kérdésed meg egy nagy kamu, kedves kérdező.
Azontúl, hogy nő vagy, ellenben nincs közöd a pasi múltjához, sem annak semmijéhez. Lehet, hogy vidéken a falusi nénik között a falu szélén ez a szokás,hogy más ember életébe megpróbálnak beleavatkozni, de itt Pesten nem.
Úgy hogy kapd össze magad és leakadhatsz a pasi múltjáról.
29+
*Úgy hogy kapd össze magad és leakadhatsz a pasi múltjáról, ahogy a pasi exéről is, aki útán folyamatosan koslatsz és kutakodsz, meg egy gyerekről, akihez a világon semmi közöd nincs, és nem is lesz..Szülj egy saját gyereket, és annak az életébe próbálj beleavatkozni, de idegen gyerekébe ne merd.
"Régebben amikor szükségük volt egy kis pénzre akkor adtam"
A saját elképzelésedet meg ne lökd, főleg úgy, hogy nem mindenki olyan mint te-aki a pénzért mindenre képes-ugyanis van olyan ember aki egy fillért se fogadott el...
Legközelebb ügyesebb legyél a hazudozásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!