Hogyan mondjam el a feleségemnek, hogy teherbe ejtettem régen egy másik nőt? Mi lesz ebből?
10 éve vagyunk együtt, ezalatt kétszer tartottunk pár hét szünetet és az elsőnél lefeküdtem egy nővel. Rendes nő de nem vetette el, megígérte, hogy nem kavar be. Még mindig tartja amit ígért, de én már nem bírom. El akarom mondani neki mert joga van tudni róla. Ha belegondolok, hogy talán elhagy ezért, akkor nem akarom elmondani. Mit tegyek? Nekünk is van 2 közös gyerekünk.
33/F
"Azért nem foglalkozom a gyerekkel mert akkor biztos hamar lebuknék meg talán jobb ez így."
Reméljük, a gyerekeid nem tőled fogják kapni az erkölcsi oktatást.
Nézzük tárgyilagosan:
a) Van rá esély, hogy soha nem derül ki, de annyira elenyésző, hogy nem éri meg kockáztatni.
b) Kiderül, de nem tőled tudja meg - én nem állnék veled többé szóba.
c) Elmondod magadtól. Ezt én még meg tudnám bocsátani, gondolkodási idő után. Bár az idézett mondatodból az jön le, hogy mindenkit lesz@rsz, csak a te kis életed maradjon úgy, ahogy van.
Reméljük, élőben jobb ember vagy. Igazi férfi nem sunnyog. Igazi férfi vállalja a tettei következményeit.
Hogy mi lesz ebből?
Botrány, öcsém. Mocskos nagy botrány.
Ha átültetem a saját kapcsolatomra, én jobban örülnék, ha a Páromban lenne annyi, hogy elém áll és mindent bevall. Bár jobb lett volna rögtön elmondani, de jobb később, mint soha. Az viszont, hogy valahonnan máshonnan tudnám meg rontana a helyzeten...sokat rontana.
24N
"Párszor már találkoztam a gyerekkel de ő sem tudja, hogy ki vagyok."
Hogy találkoztál vele?
10
"és kíváncsi lennék a gyerekre,"
Egy gyerek nem bazári majom amit muitogatni kell, és idegen emberek kiváncsiskodnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!