Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helytelen szülöi viselkedésnek számit ha összeköltözök másik fiuval ha van egy gyerekem? A mosani párom régen bántalmazott és látlelet is van elszeretném hagyni mit tegyek?
Gondolom, ezt úgy kell érteni, hogy viszed a gyereket is.
Tehát nem értem, mi a gond, vagy ki mond neked ilyen butaságokat.
A párkapcsolat és az anyaság nem ugyanaz, nem kell őket keverni.
Szvsz akkor lennél rossz anya, ha együtt maradsz a gyerek miatt egy ilyen férfival, és kiteszed annak, hogy előbb-utóbb őt is meg fogja verni, az viszont egész biztos egy életre nyomot hagy benne, ha az anyját veri az apja, ordítoznak, ő meg retteg egy sarokban.
Sokkal jobb a gyereknek egy boldog anya, egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban, mint egy depressziós, megalázott anya, és a folyamatos feszültség.
Ne hagyd, hogy a gyereket arra használja fel valaki, hogy téged zsaroljon, sarokba szorítson, ez egy nagyon mo.csok viselkedés, de ne dőlj be neki!
Hagyd el azt, aki bántalmazott,mindenképpen!
A másik fiút szereted? Mit gondolsz, van esély arra, hogy bántson? Hasonló típus,mint az előző, vagy más? Szépen beszél, szépen viselkedik, figyelmes, kedves Veled? (de nem átlátszóan,nyálasan,hanem őszintén)
Lehet, a legjobb az lenne,ha nem egyből lépnél át,hanem egy időre hazaköltöznél a szüleidhez,vagy nagyszülőhöz, stb.és meglátnád, hova halad,beválik-e az új kapcsolatod.
Van hova menned a másik fiún kívül?
Kicsit OFF:
Érdekes, ha egy bántalmazott nő új életet kezd egy másik férfivel, akkor mindenki támogatja, helyesel.
De ha egy apuka azért válik el a feleségétől, mert az asszony fizikailag és verbálisan bántalmazza a férfit és a férfi újranősül, akkor már rögtön szívtelen apa. Azt senki nem nézi, hogy nem a gyerektől vált el, csak a feleségtől és hiába fizet rendesen gyerektartást+látogatja a fiát, csak elhagyó gonosz apa marad és az új asszony pedig egy riherongy ku@va :((
Én sem javasolnám az azonnali összeköltözést. Sőt, furcsának is találom. Ha engem bántalmazna a majdnem exem, tuti nem próbálkoznék rögvest új pasival, sőt. Az én kislányom 16 hónapos, ketten élünk közel egy éve, és nem szándékozom még bemutatni sem neki boldog-boldogtalant, nemhogy összeköltöztetni vele...
Azért a látogatás és a felnevelés két külön dolog ám...és gyakran az új hitves segít ám apukának meghozni a nehéz döntést, hogy elhagyja a családját...mert kevés az a férfi, aki hátszél nélkül kilép a házasságából, talán ezért köpködnek annyian...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!