Mi lenne a reakciód, ha az egyik szülődet, akit régen elhagyott a másik szülőd, rajtakapnád egy vadidegennel, akit alig pár órája ismer?
Már nem érdekelne ennyi idősen, mert lesz*rnám a fejét, elfordulnék tőle teljes mértékben, mehetne balra én jobbra
Mindenki maga dönti el szülőként hogyan csinál k*rvát, vagy nőfalő stricit magából
Apám nem ilyen fajta hogy rajtakapnám valakivel, muteromról eltudnám képzelni...
20/F
Hát igen,biztos sok értelmes válasz fog jönni,főleg tiniktől...
Nézd én, már régen nem tini vagyok, de elárulom, van élet a 30 -40 -es éveken túl is...:)
Ha az a szülő egyedülálló,mert elhagyták, tehát nem házasság ban él,miért ne lehetne valakivel???
Még házasságban élők is megteszik sajnos,hogy megcsalják a párjukat,sajnos, de itt nem erről van szó...
Off.
Úristen,manapság ez a szokás,hogy 5 perc után...??:(
egy szülő
4.: Nem tudom, benned hogy születnek ilyen gondolatok, de oké :D
Ki mondta egy szóval is, hogy rólam van szó? De úgy van, kössél bele mindenbe :P
Csak elméletileg tettem fel a kérdést, mert pont egy olyan könyvet olvastam, amiben ez volt, hogy a csaj apját évekkel ezelőtt elhagyta az anyuka egy másik pasas miatt és egyszer hazakérezkedett az iskolából, mert rosszul volt, és mire hazaért, ott találta a lakás kellős közepén a szentfazék apját egy jött-ment libával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!