Mért kell egy 14 éves lánnyal így bánni?
Van egy dolog, amit sosem értettem a foatalokban itt a Gyk-n: feltesznek egy kérdést, oldalakon kapják rá ugyanazt a választ olyan emberektől, akik már átélték az ő helyzetét, megtanulták a korának leckéit, ledobták a naivságukat, tehát tapasztalt emberek közlik vele ugyanazt a dolgot -és ezek a fiatalok ehyetlen percig sem gondolkodnak el azon, hogyha mindenki ugyanazt mondja, talán van benne valami igazság.
Plusz: nem gondolod, hogy a fiúd 20-21 éves koráig majd szűz akar maradni???? Vagy hogy épp akkor vár türelemmel, mikor szexuálisan a egaktívabb időszakban vagy? Legalább gondolkozz nár logikusan..
"Én 14 éves koromban még babáztam,és szempillaspirált sem használtam.Ha én fiút vittem volna haza annak idején a te korodban,két büdös pofonnal fogadott volna az anyám."
ezzzz tuti nem igaz.. A szerelmet nem lehet korhoz kötni. Én ő engedném hogy tegye , csak felelősségre vonva azt amit csinál.Elmondanám a felelősségeit aztán majd úgyis visszanéz erre 30évesen vagy valami. Nem értem mi baj lehetne ezzel. " A szerelmet nem lehet korhoz kötni" Lehet szerelem 0-9évesen de 14-17... Nem olvastam el mit irt fent a kérdező. Én ezt a kommentekre írom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!