Mért kell egy 14 éves lánnyal így bánni?
Apád szeret, és aggódik érted.
Idővel ellazul majd, nagyon gyerek vagy még, otthon a helyed.
Ne haragudj, nem lenézlek a korod miatt, de a véleményem felnőtt emberként azt, hogy 14 éves lánynak még nem való pasi. Főleg nen egy 17-18 éves, akinek már alapdolog a szex, mert lehet, hogy kibír egy kicsit, de hidd el, hogy 15 éves korodnál tovàbb nem fog várni arra, hogy - csúnyán kifejezve - jól megdugjon. Tudom, te most "szerelmes" vagy, és korodból adódóan naiv (ezzel semmi baj nincs), de apukád tapasztslt felnőtt ember létére tudja, hogy működnek ezek a dolgok.
Örülj, hogy legalább nem tilt, én biztos kaptam volna vagy 2 atyai pofont, ha 14 évesen azzal állítok haza, hogy pasim van. Nyilván attól tart, hogy szexelni fogtok, nem vigyàztok, belevisz valami rosszba a fiú - mert ez így megy manapság. Ès mondhatod, hogy te nem olyan vagy, mert senki nem olyan volt, de ennyi idősrn az embeere túl nagy befolyással bírnak a dolgok. Ha holnap elkezdené pedtegetni a fiú, hogy szexelni akar vagy vége a kapcsolatotoknak (és ezt nem kimondja, csak érzékelteti), akkor hidd el, hogy te 2 hét múlva ugranál az ágyàba, hogy el ne veszítsd őt....
Szóval nem egyszerű helyzet,mert nyilván azt is megértem, hogy te szeretnél a barátodnál is lenni, de apukádat is.Azt tanácsolom, fokozatosan haladj, űlj le és mondd el neki, hogy a barátod anyukája szeretne megismerni vagy meghìvott ebédre, ilyesmi, amire mégsr mondhatja, hogy nem, inkább legyél bunkó...
5
Mert még agyilag fiatal vagy hozzá, még ha testileg már fejlett is vagy.. Felesleges kisérteni a dolgokat..
9
Figyi, ne nézd madárnak az idősebbeket-ők is voltak annyi idősek mint te, és az összes stiklit ismerik, ami csak lehet:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!