Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti vennétek a 17 éves...

Szülők, ti vennétek a 17 éves lányotoknak egy iPhone 5-öt?

Figyelt kérdés
200.000 forint...
2012. dec. 30. 02:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim válasza:
4%
.
2012. dec. 31. 02:41
 62/69 anonim ***** válasza:
68%

NEM.

Szerintem ez a telefon olyanoknak éri meg, akik ki is tudják használni a tudását.

Kapcsolattartásra egy olcsóbb is megteszik netezésre meg főleg.

2012. dec. 31. 12:44
 63/69 anonim ***** válasza:
42%

Engem is nyilván le kellett pontozni, mert kaptam egy ilyen telefont. Nem, nem mondta senki, hogy alapszükséglet és hogy nem tudnék nélküle meglenni, de azért azt sem hinném, hogy bárkit le kéne nézni azért, mert anyagilag megengedheti magának. De jellemző ez a magyar emberekre...

Kedves kérdező, sajnos nem lehet lepontozni :)

Tényleg, mi másért tetted fel a kérdést, ha nem dicsekvésből? Ha itt élsz Magyarországon és nemcsak a Rózsadombon jársz-kelsz, tudnod kell, hogyan élnek - éljünk a mindennapjainkat. Persze mi (szegényemberek) is tudjuk, hogy létezik egy réteg, akinek aprópénz egy ilyen telefon megvétele, de a nagytöbbségre nem ez a jellemző. Nem, nem nézzük le azokat, aki tehetős, gazdag (ki tudja és kit érdekel, mi módon lett az), de az nem esik jól, mikor az orrunk alá dörgölik, hogy ők mennyivel különbek, mennyivel többet megengedhetnek maguknak...

Nos ezek után nagyon rosszul hangzik tőled, hogy 17 évesen kinyilatkoztatod, mi jellemző a "magyar emberekre"...

2012. dec. 31. 14:29
 64/69 anonim ***** válasza:
83%

Én nem vennék.

Mivel indokot nem kértél, nem mondom meg miért. :)

2012. dec. 31. 16:11
 65/69 anonim ***** válasza:
68%
Hát... nehéz kérdés. De sajnos nem. Nem használná ki a sok dolgot rajta. És én is csak ismételni tudom a többieket. Keresse meg rá a pénzt!:)
2012. dec. 31. 22:49
 66/69 anonim válasza:
62%

Én 30 éves vagyok, és nem engedhetek meg magamnak sem egy iPhone 5-t, sem pedig egy 10 ezres előfizetést.

Tehát, mi a francnak egy 17 évesnek iPhone? Tanulja már meg értékelni az életet, ismerkedjen a becsület, az érték, a pénz, a fontossági sorrend fogalmával.

Ebben a korban NEM az iPhone, a dugás, a f@szrángatás, a pia, netán a drog kellene hogy játssza a főszerepet..

Szülők megvennék a telefont, mert ez kell a kicsi lánynak? Rossz szülő, rossz nevelés!

Persze azt mondják, hogy a pénz nem boldogít...Nem a lóf@szt de boldogít. Aztán kiderül, hogy mégsem :) Sok milliárdos költi a vagyonát, ilyen olyan luxus dolgokra, de kik vannak körülötte? Álságos, hamis, hazug emberek, akik mind a pénzére mennek és nem az emberi értékeire. Csak egyszer kell lecsúszni a lejtőn, onnan nincs visszaút!

Szóval vegyél neki könyvet, arra lesz szüksége, tanuljon, építsen szép karriert, hogy meg tudja venni évek múlva az iPhone 9-et, és tudja értékelni, megbecsülni amiért megdolgozott..

2013. jan. 8. 03:02
 67/69 anonim válasza:
69%
Szintén 17 éves vagyok, iPhone 5-öm van. Bármilyen hihetetlen, a saját zsebpénzemből vettem. Mindig, ha kaptam pénzt szülinapra, karácsonyra, bármilyen alkalomra, inkább félretettem, mert tudtam, hogy nagyon szeretném ezt a telefont, még akkor is, ha mások hülyének néztek miatta.
2013. jan. 9. 19:48
 68/69 anonim ***** válasza:
34%

"Én 30 éves vagyok, és nem engedhetek meg magamnak sem egy iPhone 5-t, sem pedig egy 10 ezres előfizetést."

Várj, lefordítom. "30 évesen egy tetves iPhone-t se tudok megengedni magamnak. Szétcseszi az agyam, hogy másoknak telik rá. Pusztuljon az összes." :)

"Tehát, mi a francnak egy 17 évesnek iPhone? Tanulja már meg értékelni az életet, ismerkedjen a becsület, az érték, a pénz, a fontossági sorrend fogalmával. Ebben a korban NEM az iPhone, a dugás, a f@szrángatás, a pia, netán a drog kellene hogy játssza a főszerepet.."

Áruld már el, honnan veszed, hogy akinek drága telefonja van, az nem ismeri a becsület fogalmát, csak a f@szrángatásét? :D

2013. jan. 10. 16:23
 69/69 anonim ***** válasza:
47%

Ha úgy lenne rá pénzem, mint ahogy nincs és nagyon szeretné, akkor valószínűleg megvenném a lányomnak, ha lenne lányom. :) De mivel ez majdnem 3 havi keresetem, így kizárt. Egyébként én is feleslegesnek tartom, de valaki odáig van érte. Hát..mindenkinek más az érdeklődési köre.

21/L

2013. febr. 3. 16:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!