Szülők, ti vennétek a 17 éves lányotoknak egy iPhone 5-öt?
"évekig nem fogom lecserélni."
Mindig ezt mondják, aztán megunják...
"Nem ismersz, egy 3 éves telefon után váltottam erre, ezt is így tervezem.."
Ne menőzz, nekem 6 éves telefonom van, és előtte is pont annyi ideig volt meg egy telóm. Én nem addig használom míg megunom, hanem míg szét nem esik.
Tegyük fel a kérdést. Mire való egyes elektronikai eszköz?
Laptop: játék, film, zenelejátszás, internet stb. hordozható verzióban.
PC: ugyanez stabil helyen.
Fényképezőkép: fényképezni, kamerázni.
Telenfon: telefonálni, sms-t írni.
Minek kellene valakinek egy ájfón, ha van gépe, laptopja, fényképezője? Nekem egy mezei telefon is tökéletes, csak könyörgöm telefonálni lehessen vele. Érintőképernyőst mikor kipróbáltam (átadták a telefont) kicsit véletlen hozzáérintettem a fülemhez és benyomódott valami gomb. Meg egyszer idióta exem az ágyába felejtette, és mikor leakartam ülni... és még nekem kellett kifizetni, mert "okostelefon", és az én hibámból ment tönkre. Az enyém ehhez képest 5-ször leeshet egymás után betonra és kutya baja sincs.
A másik, ha már most ilyen drága dolgot ajándékba megkap, az igenis elkényeztetés.
Engem nem érdekel, akinek kell ájfón használja, meg elhiszem hogy hiperszuper, de akkor dicsekedjen bárki is a 200 000 Ft-os telefonjával ha meg is dolgozott érte. Vagy még akkor se, mert egy telefontól senki sem lesz több. Végezetül egy kis videó:
Szerintem is felesleges, de nagyon okosan megcsinálták. Két fajta embernek kell az iPhone: aki tényleg használja munkaeszközként, és aki nem tudja magának megvenni (fiatalok, kicsit idősebbek menőzésből).
Nekem pl. be lehetne állítani az én kis Samsungomon a netet, de minek? Ha elmegyek otthonról, azért megyek el, hogy ne netezzek. Pedig nem vagyok öreg, de nem értem a telefonról netezés értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!