Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti vennétek a 17 éves...

Szülők, ti vennétek a 17 éves lányotoknak egy iPhone 5-öt?

Figyelt kérdés
200.000 forint...
2012. dec. 30. 02:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
87%

"évekig nem fogom lecserélni."

Mindig ezt mondják, aztán megunják...

2012. dec. 30. 09:25
 32/69 anonim válasza:
13%
Nem ismersz, egy 3 éves telefon után váltottam erre, ezt is így tervezem..
2012. dec. 30. 09:28
 33/69 anonim ***** válasza:
62%
Nem vennék. A húgom 14! éves, Iphone4S-e van. Szerintetek?! Ha megdolgozna érte akkor megvenném. Nem azért mert nekünk nincs rá, hanem hogy értékelje. Meg eleve akkora szar az a telefon, leejtem és kész, vége. (Oké, manapság az összes telefon ilyen) Nekem egy Samsung Omnia 2esem van, immáron 3 éve. 50x leejtettem de semmi baja. Most fogom lecserélni, borzasztó fájó szívvel mert imádom, de elromlott. És nem ajfónra. Egy olcsóbb kategóriájú telefon is telefon.
2012. dec. 30. 09:42
 34/69 anonim ***** válasza:
13%
Ige, ha azt szeretne.
2012. dec. 30. 09:45
 35/69 anonim ***** válasza:
8%
esetleg egy 4et. Annak is megy le az ára rendesen
2012. dec. 30. 10:01
 36/69 anonim ***** válasza:
9%
Tudjátok mi a vicces? Ez csak egy kamu kérdés és a sok hülye meg lecsapott rá:D
2012. dec. 30. 10:23
 37/69 anonim ***** válasza:
82%
Miért lenne kamu kérdés? Nem tudom hol élsz, de rengeteg kamasz mászkál csúcskategóriás telefonnal a kezében. Én nem venném meg neki, ha annyira kell akkor menjen diákmunkázni. Másnak ez kb. két havi fizetése.
2012. dec. 30. 10:38
 38/69 anonim ***** válasza:
51%

"Nem ismersz, egy 3 éves telefon után váltottam erre, ezt is így tervezem.."

Ne menőzz, nekem 6 éves telefonom van, és előtte is pont annyi ideig volt meg egy telóm. Én nem addig használom míg megunom, hanem míg szét nem esik.

Tegyük fel a kérdést. Mire való egyes elektronikai eszköz?

Laptop: játék, film, zenelejátszás, internet stb. hordozható verzióban.

PC: ugyanez stabil helyen.

Fényképezőkép: fényképezni, kamerázni.

Telenfon: telefonálni, sms-t írni.

Minek kellene valakinek egy ájfón, ha van gépe, laptopja, fényképezője? Nekem egy mezei telefon is tökéletes, csak könyörgöm telefonálni lehessen vele. Érintőképernyőst mikor kipróbáltam (átadták a telefont) kicsit véletlen hozzáérintettem a fülemhez és benyomódott valami gomb. Meg egyszer idióta exem az ágyába felejtette, és mikor leakartam ülni... és még nekem kellett kifizetni, mert "okostelefon", és az én hibámból ment tönkre. Az enyém ehhez képest 5-ször leeshet egymás után betonra és kutya baja sincs.

A másik, ha már most ilyen drága dolgot ajándékba megkap, az igenis elkényeztetés.

Engem nem érdekel, akinek kell ájfón használja, meg elhiszem hogy hiperszuper, de akkor dicsekedjen bárki is a 200 000 Ft-os telefonjával ha meg is dolgozott érte. Vagy még akkor se, mert egy telefontól senki sem lesz több. Végezetül egy kis videó:

http://www.youtube.com/watch?v=vc9bMY6lGw0

2012. dec. 30. 10:51
 39/69 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem is felesleges, de nagyon okosan megcsinálták. Két fajta embernek kell az iPhone: aki tényleg használja munkaeszközként, és aki nem tudja magának megvenni (fiatalok, kicsit idősebbek menőzésből).

Nekem pl. be lehetne állítani az én kis Samsungomon a netet, de minek? Ha elmegyek otthonról, azért megyek el, hogy ne netezzek. Pedig nem vagyok öreg, de nem értem a telefonról netezés értelmét.

2012. dec. 30. 11:04
 40/69 anonim ***** válasza:
42%
Nem. magamnak sem vennék, nem hogy neki. Majd vesz magának ha felnő és megkeresi rá a pénzt. Ha most ilyet veszel neki, akkor mi jön ballagásra, meg ilyenekre? Én nem vagyok az elkényeztetés híve, becsülték is a gyerekeim a szép bőrkesztyűt amit kaptak karácsonyra. 3000 forint volt a Lidl-ben, plusz még egy egy pulcsi 2000-ért. 16 és 21 éves fiúk, és tudnak örülni bárminek. Én így csinálom mert szerintem ettől marad normális értékítéletük.
2012. dec. 30. 11:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!