Szülők, ti vennétek a 17 éves lányotoknak egy iPhone 5-öt?
Imádom ezt az oldalt. A kérdésre válaszol az ember, de rögtön jól lepontozzák, mert pl. venne ilyen telefont a gyereknek!
Bocs, de nehéz felfogni, hogy a pontozás a kérdés hasznosságára vonatkozok, nem arra, hogy személy szerint tetszik- e a válasz, vagy sem!
És pontozzatok nyugodtan újra le, még mindig megvenném a gyerekemnek, ha ezt kérné! :)
Haha, az most mindegy, hogy iphone vagy más, de akik szerint a telefon csak telefonálásra való (meg mi az, hogy való?), azok nem gondolnak bele pár dologba.
Hatalmas előny, ha kéznél van a net.
Ha eltévedtél, ha gyorsan meg kell nézni, hogy jutsz el valahova, menetrendek, pl ha késik a vonat, akkor tudjam, hogy ne induljak el télen fagyoskodni. Hirtelen kell egy valami adat és nem vagyok gépnél, valamire azonnali választ várnak, nem vagyok gépnél és nem tudom fejből.
Ha valakinek nem ilyen a munkája vagy nem kerül ilyen helyzetbe, az más kérdés, de nekem hatalmas hátrány lenne, ha nem tudnék akárhol netezni, de főleg a gps a fontos.
Nem felvágás, nem facebook miatt, hanem valódi segítség.
NEM.
Mások is tudják, hogy drága telefon és ebben a korban igen csak villogna vele, ezzel magát célkeresztbe állítva rossz emberek előtt, ellophatják a telót, vagy a rosszabb: ahol telik ilyen drága készülékre, ott több lóvé is lehet, kifigyelik, kirabolják a lakást, vagy épp el a gyereket.
A másik az, hogy jó dolog az okosteló, de magamnak se vennék ennyiért telefont, nem ám egy tininek.
45-ös...
Ez mind szép és jó, de vannak jóval olcsóbban is okostelók, ha annyira akar a gyerek egy jó telót, már lehet 60-ért is venni, amin ugyanúgy lesz net, meg gps...
De 200-at kiadni egy telefonért szerintem nevetséges. A bátyámnak is egy Huawei g300-as telója van, kb 50-60 között mozog az ára, szép nagy a kijelzője és ezeket mind tudja. És ő üzletember, megtehetné, hogy bármilyet vegyen, de minek. 17 évesen ez csak felvágás...
én se vennék, mert szerintem a samsungok meg a htc-k sokkal jobbak, jobban is tetszenek.
annyival nem jobb az iphone, őszintén a htc-m kb 30ezer ft volt, van rajta net, lehet vele fényképezni, viberezni, játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, könyvet olvasni, na meg nem utolsósorban telefonálni és sms-t írni is :)
ha ezen felül lenne még 200 ezrem, inkább utaznék belőle annak legalább van értelme.
30N
na meg logikusan egy iphone önmagában úgy hogy a számítógéped nem mac, nem sokat ér, rengeteg funkciót nem tudsz kihasználni vele.
ha van egy mac-ed akkor a géped távirányítója is az iphone, meg lecsekkolhatod a gépet otthon pl hogy áll a letöltés, rácsatlakozhatsz ha kell valami és még rengeteg minden...
...ez pont azért lett így kitalálva szerintem, mert az iphone, ipad, ipod és a mac gépek egymással tökéletesen kompatibilisek, és az USA-ban sokkal eterjedtebb a mac os , mint mondjuk a windows.
itthon csak vagiznak vele többnyire, jó drágán megveszik de nem igazán használják ki a telefon nyújtott lehetőségeket, hiszen nem is tudnák.
az ipod -om is néha az agyamra megy, csak itunes-sal lehet rá zenét tenni, és agybajt kapok az egésztől, ha a gépre kell csatlakoztatni, mert akkor mindent itunes-sal nyit meg stb stb stb.
Ha lenne rá pénzünk, akkor sem vennénk meg neki!
Így lehet felszínes, semmit meg nem becsülő embert csinálni a gyerekből..
Nálunk nem ez az érték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!