Egy eve az iphone 4s volt a legujabb iphone, elmentem dolgozni es osszegyujtottem ra a penzt.. azota is megvan egy karcolas nelkul mert tudom , hogy mennyit gurcoltem erte, igy megbecsulom.. nem azt mondom ha ajandekba kaptam volna nem becsulnem meg , de igy legalabb erzem egy picit AZ "ertrket" .. en szulinapokra meg karacsonyokra ruhat, kremeket, sminket szoktam kapni.. de ha nagyon a telefont akarod megvenni akkor lehet talalni nagyon jo okos telefonokat felaron is , sot.... vagy megbeszeled a lanyoddal, hogy a felet o a felet te allod, iigy talan megerzi milyen a munka... nem kell elkenyeztetni , mert akkor majd a segget is selyem kendovel akarja majd sz*ras utan kitorolni...
2012. dec. 30. 04:38
13/69 anonim válasza:
Utolso vagyok. Csak h tudd nem 50 evesen erzek igy hanem 18 evesen,
2012. dec. 30. 04:39
14/69 anonim válasza:
200E-rt már laptopot vennék inkább. Azt még suliban is tudná használni ha engedik. Sokkal jobb, mint kézzel írni. Teljesen felesleges. Semmivel nem tud többet, mint egy samsung galaxy S. Nekem ilyen (i-9000) van és tökéletesen elégedett vagyok vele. Iphone-nak meg úgy hallottam, hogy az aksijával bajok vannak és úgy kezdi, hogy regisztrálni kell az Iphonenál. Csupa adathalász cucc. Galaxymban is van navi, wifi, csomagkapcsolt, msn, fb, gmail chatet is össze lehet kapcsolni. Videókameráztunk is és tökéletes volt a minőség gmail chaten. Ha fizetnének sem cserélném le a mostanit egy szar Iphonera. Pénzkidobás.
Viszont 2 aksit hordok magamnál, mert a gps rendesen leszívja és sűrűn használom mert idegen városban tanulok. :D
Ugyan nem vagyok szülő, de talán használható a véleményem. Egyetemre megy akkor meg alapszükséglet a laptop. Eses órákon máshogy nem is lehet jegyzetelni... Jogot mobillal veszem fel a nagy előadó teremben és ha lemaradok itthon meg tudom hallgatni. 1órát is felvesz.
2012. dec. 30. 05:09
15/69 anonim válasza:
nekem iphone 5-om van es nagyon jo telefon. en attol tennem fuggove hogy megengedhetem-e magunknak, megerdemli-e a lany, tudna-e ra vigyazni. ha ezekre a kerdesekre igen a valaszom, akkor megvennem neki. eszervekkel kell nevelni a gyermekunket, es en el tudok kepzelni olyan helyzetet ahol az eszszeruseg megengedi az iphone-t egy 17 evesnek, vegulis annyira nem gyerek mar. te ismered az anyagi helyzeteteket, a lanyodat is, de ha esetleg egy hobortos, kovetelozo nagyszaju gyereked van aki menozni akar a telefonnal, te meg az utolso penzedbol kuporgatod neki ossze ra, akkor en is azt mondom hogy ne vedd meg.
2012. dec. 30. 05:53
16/69 anonim válasza:
Ha úgy állnánk anyagilag, akkor lehet, hogy vennék. Mondjuk attól is függ, milyen a gyerek, pl. ha az unokatesóm lenne a gyerekem, neki tuti nem vennék, mert minden cuccát elhagyja, olyan rendetlen. De amúgy szerintem is fölösleges. 17 évesen a telefonáláson kívül legfeljebb ébresztésre, zenehallgatásra, internetezésre használják a kamaszok a telefonjukat, ehhez pedig megfelel egy pár tízezres készülék is, nem kell érte egy vagyont kiadni.
2012. dec. 30. 06:18
17/69 anonim válasza:
Ha tul sok penzed van, akkor vegyel egy olcsobb telefont, s adakozz a szegenyeknek pl. TEljesen felesleges ilyen draga keszuleket venni, mivel nem tud tobbet, mint mas olcsobb keszulek, amik mar 80 ezertol kaphatok pl.
2012. dec. 30. 07:08
18/69 anonim válasza:
Hát, lehet most olyat írok, ami miatt le leszek hurrogva, de én vennék. Hogy miért? Mert én is ezt használom, a férjem is, és nagyon elégedettek vagyunk a telefonnal. Egy 17 éves már tudja értékelni, és hasznosítani a telefon tudását.
Természetesen nem kergetném az asztal körül, hogy vehessek neki, de ha kérné, és megérdemelné, akkor megvenném.
2012. dec. 30. 07:30
19/69 anonim válasza:
Hurr-hurr:) Én is nagyon elégedett vagyok a 30 ezer forintos telefonommal, kitűnően el tudok vele intézni mindent. És különben is, az okos telefonomon ugyanazok a buta emberek hívnak, akik eddig :)
2012. dec. 30. 07:39
20/69 anonim válasza:
most ezt tok felesleges targyalni hogy kinek milyen elvarasai vannak egy telefontol. aki iphone-t akar az iphone-t akar, nem samsungot vagy mast. biztos megvan az oka ra, mint ahogy a tobbieknek is hogy ok miert NEM akarjak, szerintem senki nem fogja meggyozni a masikat. meg szerencse hogy nem vagyunk egyformak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!