Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti vennétek a 17 éves...

Szülők, ti vennétek a 17 éves lányotoknak egy iPhone 5-öt?

Figyelt kérdés
200.000 forint...
2012. dec. 30. 02:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 Baranka ***** válasza:
74%
Nem!
2012. dec. 30. 07:53
 22/69 anonim ***** válasza:
82%

Jó reggelt mindenkinek!:)

16 éves lány vagyok. Én is sminkelek,vasalom a hajam stb. ( nem rib*nc).. A lényeg... Akkor se kellene Iphone ha utánam dobnák. megtehetnénk hogy megvegyük de kell a ráknak.

több szempontból se kellene

1.divatból mi a francnak??

2.rohadt drága....

3.ha elromlik akkor drága a szerelés

4.olyan vékony képernyője van,ha 1x netán leesik kalap kabát neki..

Nekem van egy Lg optimus L5-öm. okos telefon ez is nem csak facebook-ra használom.TÖKÉLETES TELEFON! a többségnek iphone azért kell mert divat,meg fészbuk meg mittom én még hogy mi..

1x láttam egy magyar videót. amikor bejött az 5 és a sok hülye napokat állt ott hogy legyen nekik..

1 csávó azt mondta idézem: "azért kell iphone hogy menő legyek'

egy másik: akinek nincs iphonja az nem menő,és nem ember..

hát na itt kiakadtam... NEM EMBER?? megvannak ezek hülyülve.

Én jobban örülök ruháknak,sminknek,vagy olyan elektronikai cuccnak amit kitudok használni.

Szóval.. nem vennék,és nem is kérnék.

További szép napot!: )

16L

2012. dec. 30. 08:02
 23/69 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem is igaza van az egyik válaszolónak, akkor már inkább egy nyelvtanfolyamra írasd be!

Amúgy bírom ezeket a mai telefonokat, vagy miket, már jóformán mindent tudnak, fényképezni, zenét, filmet lejátszani, internetezni lehet rajta, még a háromfogásos ebédet is megfőzi, de mi a ráknak?????

Én speciel a telefonomat telefonálásra használom, azt hittem, arra van (és még csak nem is érintőképernyős)

Sose telne nekem ilyen kütyüre, az igaz, de ha felvetne a sok pénz, akkor is hülye lennék olyan vackot venni

2012. dec. 30. 08:04
 24/69 anonim ***** válasza:
81%
Nem, én 15 ezernél drágábbat nem vennék magamnak sem.
2012. dec. 30. 08:28
 25/69 anonim ***** válasza:
29%
azt szeretnem mondani hogy aki fikazza a ajfont azutan tegye mar miutan megfogta meg hasznalta legalabb par percig. ha utana is sz.r azt elfogadom. nekem nem menozesbol kell hanem mert sokkal jobb minosegu anyagokbol van legyartva, nem egy osszecsavarozott muanyag genyo, van egy 3 eves iphone-om ami meg mindig tokeletesen mukodik, leejtestol nem tort be, de egyszer foldhozvagtam veletlen, betort a kijelzo(N az uveg) 1000 ft-bol kicsereltem en magam (ebayen lehet venni uveget) es azota is tokeletes csak nem birom kulfoldon hasznalni a tmobil miatt de ipodnak meg mindig tokeletes. most az uj iphonet vettem meg es hat nem erdekel ki mit mond, ami mas markaju telefon es tud ennyit, az kerul is ennyibe mint ez. a gps halalpontos, a retina kijelzon nem latsz pixeleket akarhogy nezed, gyors, nem fagy, nagyon egyben van. vannak hibai. pl nemlehet belebuheralni. aki olyan telot akar amit szet lehet szedni butykolni meg beallitani meg a menu betutipusanak az arnyekanak a szinet is annak nemjo az iphone. de aki egy olyan telefont akar amit bekapcsol es gyonyoruen megy minden piszkalas nelkul, annak tokeletes.
2012. dec. 30. 08:34
 26/69 anonim ***** válasza:
61%

"olyan tudású telefont venni, ami bőven kielégíti az igényeket.(netezés, filmnézés,zene,facebook,"

Ezekre ott a számítógép, a telefon telefonálásra és sms-re van.

Nem vennék, ne azájfonnal gizduljon.

2012. dec. 30. 08:36
 27/69 anonim ***** válasza:
75%
nem.Eszembe nem jutna. Diákmelózzon érte..
2012. dec. 30. 08:40
 28/69 anonim ***** válasza:
28%
na amugy en nem mondom h mas telefon nemjo, de az iphone igenis nem rossz. es most tokmindegy hogy van akinek nem kell, en meg kulfoldon elek es egesz nap nem birok szamitogepezni a munkam miatt szoval igenis jo hogy a telon elerem a regi barataimat. ha megvarnam mig hazaerek, addigra otthon hajnal van, senkivel nem tudok beszelni. kell a gps is rajta mivel csomo olyan helyen jarok ahol eddig nem es igenis jo hogy van benne. az iphoneon hallgatok magyar radiokat a kocsiban mert neha jo az a hangulat.
2012. dec. 30. 08:44
 29/69 Quorra ***** válasza:
90%
Nem. Dolgozzon meg érte, ha annyira kell neki iPhone5, hogy nem tud nélküle létezni.
2012. dec. 30. 08:47
 30/69 anonim válasza:
33%
17 éves vagyok, kaptam karácsonyra egy iPhone 5-öt. Nem vagyunk milliomosok, de azért nem is kell kuporgatunk. Nem érzem, hogy rosszabb vagy elkényeztetett ember lettem ettől, jól tanulok, tudom, mennyi az értéke, így kellőképpen megbecsülöm és vigyázok rá. Bármilyen hihetetlen, nem nagyzolásból vágytam rá, vagy azért, hogy én legyek a helyi vagány, mert tudom, hogy nagyon sokan ezt nem engedhetik meg maguknak. Viszont tényleg egy hihetetlen jó telefon, évekig nem fogom lecserélni.
2012. dec. 30. 09:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!