Szülők, ti vennétek a 17 éves lányotoknak egy iPhone 5-öt?
Jó reggelt mindenkinek!:)
16 éves lány vagyok. Én is sminkelek,vasalom a hajam stb. ( nem rib*nc).. A lényeg... Akkor se kellene Iphone ha utánam dobnák. megtehetnénk hogy megvegyük de kell a ráknak.
több szempontból se kellene
1.divatból mi a francnak??
2.rohadt drága....
3.ha elromlik akkor drága a szerelés
4.olyan vékony képernyője van,ha 1x netán leesik kalap kabát neki..
Nekem van egy Lg optimus L5-öm. okos telefon ez is nem csak facebook-ra használom.TÖKÉLETES TELEFON! a többségnek iphone azért kell mert divat,meg fészbuk meg mittom én még hogy mi..
1x láttam egy magyar videót. amikor bejött az 5 és a sok hülye napokat állt ott hogy legyen nekik..
1 csávó azt mondta idézem: "azért kell iphone hogy menő legyek'
egy másik: akinek nincs iphonja az nem menő,és nem ember..
hát na itt kiakadtam... NEM EMBER?? megvannak ezek hülyülve.
Én jobban örülök ruháknak,sminknek,vagy olyan elektronikai cuccnak amit kitudok használni.
Szóval.. nem vennék,és nem is kérnék.
További szép napot!: )
16L
Szerintem is igaza van az egyik válaszolónak, akkor már inkább egy nyelvtanfolyamra írasd be!
Amúgy bírom ezeket a mai telefonokat, vagy miket, már jóformán mindent tudnak, fényképezni, zenét, filmet lejátszani, internetezni lehet rajta, még a háromfogásos ebédet is megfőzi, de mi a ráknak?????
Én speciel a telefonomat telefonálásra használom, azt hittem, arra van (és még csak nem is érintőképernyős)
Sose telne nekem ilyen kütyüre, az igaz, de ha felvetne a sok pénz, akkor is hülye lennék olyan vackot venni
"olyan tudású telefont venni, ami bőven kielégíti az igényeket.(netezés, filmnézés,zene,facebook,"
Ezekre ott a számítógép, a telefon telefonálásra és sms-re van.
Nem vennék, ne azájfonnal gizduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!