Folyton rám nyitnak! (? )
Figyelt kérdés
Amikor fürdök abba a 10 percben olyan “ fontos “ dolga van mindenkinek a fürdőszobában , hogy mindig rámnyitnak fürdés közben. Ha pedig bezárom az ajtót, akkor pedig meg az van, hogy én már nyitott ajtónál sem tudok fürdeni, hát nem... De ne értik meg, hhogy én szégyenlős vagyok. Nálunk a családban senki sem az rajtam kívül. Legalább 10x elmondtam mindenkinek, hogy ne jőjjenek be, erre mit csinálnak, minden egyes zuhanyzásomkor bejönnek. Mit csináljak? 13/l2012. dec. 25. 20:45
21/22 A kérdező kommentje:
Utolsó jó, majd kipróbálom! Habár már nehezen, mert mindig zárom, de ha rámtörnék.. :D :D
2013. jan. 2. 10:33
22/22 anonim válasza:
jó régi...
viszont nekünk harmonika ajtó van a fürdőajtónak és ma veszem fel a pizsim meg minden erre apa rám niyt en meg ott szégyen szemre takargatom magam a pizsamámmal miközbe állitása szerint azt hitte anya van bent...nem szeretem ezeket a dolgokat mikor jhahj bocsi most be jövök ezért meg ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!