Anyóstéma. Miért emlegeti folyton a volt barátnőt?
Már 2 éve együtt vagyunk a párommal, de az anyja minden témához hozzáfűzi a volt nőjét..Nem hasonlít hozzá meg ilyenek csak csomót beszél róla.
Hiába szóltunk érte, hogy nem érdekel minket, ugyanúgy ezt csinálja de már csak velem,mikor a párom nincs ott.
Tudom, hogy ő már elrendezte nekik az esküvőt meg ilyenek, de ha egyszer engem szeret és velem boldog,miért nem fogadja el?
Vagy nem kéne magamra vennem? Csak megérzés, hogy nem tart elég jónak a fiához..
A kérdés fontos, mert úgy néz ki, költözünk hozzájuk...
A volt nőt szerette az anyósod, és én ebből azt szűröm le, hogy téged nem.
A helyedben nem költöznék, mert nagyobb esély lesz a konfrontálódásra, és rámehet a kapcsolatotok is.
Én meg ódákat zengenék a gipsz jakab anyósáról aki milyen jó fej, hogy elfogadta a csajt és nem mondogatja egyfolytában hogy ....
Elég gyerekes tudom, de ha nem ért a szép szóból. Amúgy eg véletlen se költözz oda mert így nincs értelem. Nem szeret téged még 2 év után, nem fogadott el, és az életben nem fog.
Hát én nem biztos,hogy költöznék.....
Miért nem mentek valahol lakást keresni,esetleg a te szüleidhez???
Semmiképpen ne költözzetek hozzájuk!!!!!!!!
Próbálj leülni a banyával és kérdezd meg tőle,mégis miért csinálja ezt?
Mond el,hogy zavar téged a dolog...
Hát én a helyedben alaposan átgondolnám azt a költözést. Találjatok valami mást megoldást, mert ki fog készíteni. Ordít, hogy nem szeret, és nem téged szán a fiának, ami nem is lenne baj, ha ennek ne adna hangot állandóan.
Minek kell egyáltalán hozzá költözni? Ez még inkább csak olaj lesz a tűzre, hogy még a saját lábatokon se tudtok megállni, minek nektek összeköltözni...Menjetek hozzátok, ha már mindenáron valakihez akartok költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!