Anyóstéma. Miért emlegeti folyton a volt barátnőt?
Már 2 éve együtt vagyunk a párommal, de az anyja minden témához hozzáfűzi a volt nőjét..Nem hasonlít hozzá meg ilyenek csak csomót beszél róla.
Hiába szóltunk érte, hogy nem érdekel minket, ugyanúgy ezt csinálja de már csak velem,mikor a párom nincs ott.
Tudom, hogy ő már elrendezte nekik az esküvőt meg ilyenek, de ha egyszer engem szeret és velem boldog,miért nem fogadja el?
Vagy nem kéne magamra vennem? Csak megérzés, hogy nem tart elég jónak a fiához..
A kérdés fontos, mert úgy néz ki, költözünk hozzájuk...
Most így alakul az életünk, vagy ez,vagy nem lesz pénzünk együtt élni,mint ahogy már 2 éve.
Ő mondta h menjünk hozzájuk nyugodtan, és egyébként nem viselkedik velem otrombán,csak ezt nem értem.
Amúgy azzal a csajjal nagyon rossz volt a viszonya, csak egy ideje nagy barátnők lettek.
Azelőtt, hogy nem csevegtek, teljesen jó volt a viszonyunk..
Mondta mindig hogy nagyon örül, hogy a fiát végre boldognak látja és kiegyensúlyozottnak.
Meg mindig dicsér mások előtt is hogy milyen jól főzök meg ilyenek.
Csak ez az egy amit nem tudok felfogni!
Mert a párom munkahelyet kényszerül váltani, és onnan van neki közelebb.
13:12es válaszoló én is ebben bízom.
A párom szerint csak szeret fecsegni velem mindenről, és ő nem is gondolja hogy ez nekem rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!