Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóstéma. Miért emlegeti...

Anyóstéma. Miért emlegeti folyton a volt barátnőt?

Figyelt kérdés

Már 2 éve együtt vagyunk a párommal, de az anyja minden témához hozzáfűzi a volt nőjét..Nem hasonlít hozzá meg ilyenek csak csomót beszél róla.

Hiába szóltunk érte, hogy nem érdekel minket, ugyanúgy ezt csinálja de már csak velem,mikor a párom nincs ott.

Tudom, hogy ő már elrendezte nekik az esküvőt meg ilyenek, de ha egyszer engem szeret és velem boldog,miért nem fogadja el?

Vagy nem kéne magamra vennem? Csak megérzés, hogy nem tart elég jónak a fiához..

A kérdés fontos, mert úgy néz ki, költözünk hozzájuk...

2012. dec. 7. 11:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
7%
Vedd fel a kesztyűt! Ha szereted a párodat, szeresd az anyját is, hódítsd meg. Adj neki kis időt!
2012. dec. 7. 12:21
 12/24 A kérdező kommentje:

Most így alakul az életünk, vagy ez,vagy nem lesz pénzünk együtt élni,mint ahogy már 2 éve.

Ő mondta h menjünk hozzájuk nyugodtan, és egyébként nem viselkedik velem otrombán,csak ezt nem értem.

Amúgy azzal a csajjal nagyon rossz volt a viszonya, csak egy ideje nagy barátnők lettek.

Azelőtt, hogy nem csevegtek, teljesen jó volt a viszonyunk..

Mondta mindig hogy nagyon örül, hogy a fiát végre boldognak látja és kiegyensúlyozottnak.

Meg mindig dicsér mások előtt is hogy milyen jól főzök meg ilyenek.

Csak ez az egy amit nem tudok felfogni!

2012. dec. 7. 12:26
 13/24 anonim ***** válasza:
94%
Akkor viszont tényleg ülj le vele és kérdezd meg...
2012. dec. 7. 12:37
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
Csak hárít. Egyértelmű, hogy az előző csaj szebb volt, okosabb volt, háziasabb volt, tehetősebb volt, életre valóbb volt. Vagy mind, vagy ezek közül valamelyik. Válogathatsz!
2012. dec. 7. 13:08
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Akkor nem a fia exéről beszél tulajdonképpen, hanem az ő új barátnőjéről. Ez szimpla tapintatlanság. Nem azt kell mondani neki, hogy nem érdekel titeket, hanem hogy ez neked kellemetlen.
2012. dec. 7. 13:12
 16/24 anonim ***** válasza:
90%
Miért pont hozzájuk költöztök?
2012. dec. 7. 13:15
 17/24 A kérdező kommentje:

Mert a párom munkahelyet kényszerül váltani, és onnan van neki közelebb.

13:12es válaszoló én is ebben bízom.

A párom szerint csak szeret fecsegni velem mindenről, és ő nem is gondolja hogy ez nekem rosszul esik.

2012. dec. 7. 13:21
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem gondolja, akkor talán szóljatok neki. :) Épp ideje, ha oda akarsz költözni. Párszor el kell majd mondani, aztán megszokja, hogy ez a téma tabu. Remélhetőleg. Én nem locsogok olyan emberrel, akit utálok ;)
2012. dec. 7. 13:27
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2012. dec. 7. 13:31
 20/24 anonim ***** válasza:
10%
apátokra számoljanak rá!minek lepontozni!ha szereti a párját, édes teher elviselni ezt!!!
2012. dec. 7. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!