Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóstéma. Miért emlegeti...

Anyóstéma. Miért emlegeti folyton a volt barátnőt?

Figyelt kérdés

Már 2 éve együtt vagyunk a párommal, de az anyja minden témához hozzáfűzi a volt nőjét..Nem hasonlít hozzá meg ilyenek csak csomót beszél róla.

Hiába szóltunk érte, hogy nem érdekel minket, ugyanúgy ezt csinálja de már csak velem,mikor a párom nincs ott.

Tudom, hogy ő már elrendezte nekik az esküvőt meg ilyenek, de ha egyszer engem szeret és velem boldog,miért nem fogadja el?

Vagy nem kéne magamra vennem? Csak megérzés, hogy nem tart elég jónak a fiához..

A kérdés fontos, mert úgy néz ki, költözünk hozzájuk...

2012. dec. 7. 11:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%

Kedves 14! Ez nem feltétlen így van, lehet, hogy a másik csaj anyja jobban benyalta magát nászjelöltékhez.

Drága Kérdező! Én már eleve azt hittem, hogy ott laktok. Előre szólok, hogy nem lesz jó a karácsonyotok, a párotokkal is tönkremehet a kapcsolatotok. Én már attól is rosszul vagyok, ha az anyósom a lányával példálózik, pedig csak egy ócska gyorstalpalón érettségizett, pozíciójában egy senki, plusz legalább 150 kg, és amikor tájékoztattam a vénasszonyt, hogy az utódai (mármint a lánya + két rút nagylány unokája) nem is olyan szépek és okosak, azóta megvan keserítve az összes ünnep, ami velem (és nem csak velem) kapcsolatos. Sajnos, nem tudom befogni a számat, ha megszólal bennem az igazságérzetem. Költözzetek nyugodtan, végülis Rád nem mond semmi rosszat.

2012. dec. 7. 14:27
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
mégvalaki esetleg?mutassátok meg szépen, hogy tudtok lepontozni.de csak a szánalmasok
2012. dec. 7. 14:37
 23/24 anonim ***** válasza:
58%

Semmiképp ne költözz oda!!!! :D

Egyébként én biztosan megmondanám neki, hogy nagyon illetlen dolog és bunkóság valakinek a volt párjáról beszélni, ha ott van a jelenlegi is. Megmondanám neki, hogy elhiszem hogy szerette az exbarátnőt, de most már hiába beszél/mesél róla, nem fog változni a kapcsolatod a fiával, és az exe nem fog visszatérni. Ha ő ennyire kedveli akkor tartsa nyugodtan vele a kapcsolatot, de titeket abszolút nem érdekel, és ne is strapálja magát..

A párodnak is beszélnie kellene az anyjával, hogy jobban tenné ha változtatna a modorán, mert roppant zavaró és kellemetlen, hogy még az alapvető illemet sem tudja, és téged is nagyon zavar a dolog, szóval állítsa le magát! Kiváncsi lennék, hogy az anyósod mit szólna ha te egész nap az apósod exeiről beszélnél, hogy a "Kati néni milyen jófej pedig stb stb." Lehet, hogy a mai napig zavarná a téma. :) Ismertem olyan családot, ahol a szülők 25 éve voltak házasok, de a férfi volt, hogy felemlegette az xy-ont aki anno a feleségének udvarolt..:)

2012. dec. 7. 16:29
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A 15-ös írta jól szerintem. Az új barátnőjéről beszél és lehet, hogy egyáltalán nem akar megbántani, csak éppen nem gondol bele, hogy ez neked rosszul eshet.

Mondjátok meg neki, hogy számotokra kellemetlen ez a téma.

2012. dec. 7. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!