Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyton rám nyitnak! (? )

Folyton rám nyitnak! (? )

Figyelt kérdés
Amikor fürdök abba a 10 percben olyan “ fontos “ dolga van mindenkinek a fürdőszobában , hogy mindig rámnyitnak fürdés közben. Ha pedig bezárom az ajtót, akkor pedig meg az van, hogy én már nyitott ajtónál sem tudok fürdeni, hát nem... De ne értik meg, hhogy én szégyenlős vagyok. Nálunk a családban senki sem az rajtam kívül. Legalább 10x elmondtam mindenkinek, hogy ne jőjjenek be, erre mit csinálnak, minden egyes zuhanyzásomkor bejönnek. Mit csináljak? 13/l

2012. dec. 25. 20:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
8. Amúgy tiszta normális család vagyunk, csak írom, hogy ők nem szégyenlősek, azt hiszik, hogy én sem, de én IGEN, és már kitudja hányszor mondtam.
2012. dec. 25. 21:09
 12/22 A kérdező kommentje:
Amugy koszi a valaszokat.
2012. dec. 25. 21:10
 13/22 anonim ***** válasza:
86%

Ugyanez van velem is basszus,mindig van valami ürügy,hogy most ezért kellett bejönnöm,most csak a szennyest hoztam be stbstb.. én meg érted hát,nekem is van magánéletem (14/L)

nekünk nem lehet kulcsra zárni,és odahúzom a paravánfalat,meg a lábtörlőt,és nem tud bejönni...ennyi!!!

2012. dec. 25. 21:21
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

egy új szokást kell kialakítanod bennük. az ilyesmi lassan megy. ha kitartasz előbb utóbb megszokják, de ha néha nyitva hagyod, néha nem, akkor nem fogják megszokni. szóval légy türelmes és ne add fel. az jó ötlet amit valaki írt lejjebb, hogy szólj mielőtt mész. és akkor nem lehet sírás rívás.

(egyébként a szüleid csak azért csinálják mert gyerekekkel ezt szokták meg. csak közben te felnőttél és ezt még nem veszik tudomásul)

2012. dec. 25. 22:14
 15/22 anonim ***** válasza:
37%
leordítsák?
2012. dec. 25. 22:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Nálunk nem lehet bezérni a fürdő ajtót,mert akkor utánna nem lehet kinyitni... legalábbis én nem tudom,volt már h benn ragadtam,és ugy kellett bemászni anyám barátjának az ablakon a fürdőbe h bentről ki tudjak kijönni...

Szóval én nem zárom be,de mielött elmegyek fürdeni mndig szólok mindenkinek h elmentem. Meg látni is lehet ha valaki vana fürdőbe,mert a szellőző lyukakon látszik a fény... mégis folyton rám nyit mindenki... és még én vagyok lecseszve h megijedek és sikogatok...

2012. dec. 25. 23:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Sehol sem ismerik a kopogást, ha csukva van az ajtó?
2012. dec. 26. 01:09
 18/22 anonim ***** válasza:
4%

#15 Ige, leordítSák! :D

ez a kifejezés sokat elárul a Kérdező (és családjának) etnikai hovatartozásáról és/vagy iskolázottságáról...

2012. dec. 26. 07:44
 19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: Anyu tanár, Apu orvos, szóval hidd el, elég sokat tanultak! NEM vagyunk romák, csak így fejeztem ki magamat. De ha, Te ennyiből meg tudod mondani...
2012. dec. 26. 09:49
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
:D Nem tudom, olvasol-e még. Én ilyenkor lelocsoltam őket a zuhannyal, már fordultak is kifele. Pár alkalom után megtanulták.
2013. jan. 2. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!