Miért alszik anyum folyton velem? Miért nem lehet megoldani a helyzetet, ha már számtalanszor át volt beszélve?
Soha nem volt egy kis magánszférám, és most, hogy fel lett újítva a ház végre lett volna nekem is egy külön szobám.
Erre anyu beköltözött hozzám, pedig nincsenek rosszban apuval. Ráadásul mamának is természetes ez a felállás, hiszen ők nyolcan laktak annó egy szobában a szülőkkel; ráadásúl a házastársak nem alszanak együtt.
Számtalanszór próbáltam szépen megbeszélni anyuval a helyzetet, de mindig az lett a vége, hogy mindenki megsértődött, és én lettem a rossz.
Mégis mit tegyek, hogy ez megoldódjon?
A költözés kizárva bizonyos okok miatt.
23/L
nagyanyádék persze, hogy 8-an aludtak együtt, emrt akkro még gőzük nem volt a szexuális védekezésről és és nélkül jöttek a gyerekek, aztán aki nem búsgazdag volt, annak egy kis ház jutott, hogy aludtak volna mégis?
Azért 23 évesen nem egészséges ez az együttalvósdi. De miért nem alszik apáddal?
Nincs semmi pszihés dolog a háttérben.
Egyszerűen nem tudom miért, így kényelmes nekik.
És nem veszik észre, hogy néha én is szeretnék egy kicsit egyedül lenni.
Juj, ez nagyon furcsa nekem. Nem lehet hogy apukád horkol, vagy ilyesmi? Nem tudsz elfeküdni mellőle, pl kimész a napaliba aludni, ha van, vagy ilyesmi? nggem is nagyon zavarna egyébként.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!