Miért alszik anyum folyton velem? Miért nem lehet megoldani a helyzetet, ha már számtalanszor át volt beszélve?
Soha nem volt egy kis magánszférám, és most, hogy fel lett újítva a ház végre lett volna nekem is egy külön szobám.
Erre anyu beköltözött hozzám, pedig nincsenek rosszban apuval. Ráadásul mamának is természetes ez a felállás, hiszen ők nyolcan laktak annó egy szobában a szülőkkel; ráadásúl a házastársak nem alszanak együtt.
Számtalanszór próbáltam szépen megbeszélni anyuval a helyzetet, de mindig az lett a vége, hogy mindenki megsértődött, és én lettem a rossz.
Mégis mit tegyek, hogy ez megoldódjon?
A költözés kizárva bizonyos okok miatt.
23/L
Állítása szerint, mert a testvérem nem engedi, hogy vele aludjon, és apum olyan felhúzhatós ágyban alszik, amit körülményes lenne minden nap le- és felhúzni.
Így maradok én.
diagnózis:
Szerintem fél attól hogy felnősz és egyszer elhagyod majd!
pont úgy mint a "Fekete Hattyú" című filmben!
orvoslás: hangos mű horkolás, éjszakai WC-re menetel 100-szor,
ja és rakd tele a szobát ilyesztő, gyerekes dolgokkal és akkor rájön hogy ez így nem jó!
és önszántából megy majd ki!
Velem a nővérem csinálta ezt (több mint 10 év a korkülönbség), holott lett volna pénze albérletre. El kell mondjam, amúgy sem alkalmas együttélésre, mert egyáltalán nem tiszteli, ha csendre, magányra lenne szükséged. Végül hetekig azt színleltem, hogy álmomban rugdosom, pár drámai előadás után végre elköltözött.
21/L
Úgy látszik, hogy az sem hatásos, hogy felhoztam a páromat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!