Szerintetek helyre tudom még hozni ezt a családi helyzetet gyermekként, unokaként?
Szüleim elváltak, maradtam anyuval, apu pedig a nagyszüleihez költözött. Először sűrűn tartottam velük a kapcsolatot, aztán megromlott - úgy gondolom, hogy mindkét fél hibáztatható, tehát talán én is, hiába voltam még gyerek -, mára pedig már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Sem személyesen, sem telefonon (nem egy városban élünk). Ahogy egyre idősebb leszek, talán közelebb kerülök a saját családhoz, egyre nagyobb az igény bennem, hogy apával, illetve szüleivel, tehát nagyszüleimmel rendbe hozzam a kapcsolatomat... Félek viszont kicsit, nem tudom, hogy mitől, de félek... :S Most pl. tuti nem merném felemelni a telefont, elmondani nekik ezt, amit most leírtam... :S Szerintetek érdemes lenne mégis rávenni magam a próbálkozásra? Vajon hajlanának arra, hogy átbeszéljük, rendezzük a kapcsolatunkat? Van egy részem, ami úgy érzem, hogy a helyzet miatt üres... a szívemben.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!