Folyton rám nyitnak! (? )
Figyelt kérdés
Amikor fürdök abba a 10 percben olyan “ fontos “ dolga van mindenkinek a fürdőszobában , hogy mindig rámnyitnak fürdés közben. Ha pedig bezárom az ajtót, akkor pedig meg az van, hogy én már nyitott ajtónál sem tudok fürdeni, hát nem... De ne értik meg, hhogy én szégyenlős vagyok. Nálunk a családban senki sem az rajtam kívül. Legalább 10x elmondtam mindenkinek, hogy ne jőjjenek be, erre mit csinálnak, minden egyes zuhanyzásomkor bejönnek. Mit csináljak? 13/l2012. dec. 25. 20:45
2/22 anonim válasza:
Zárd be az ajtőt, előtte szólj,hogy mész fürdeni, mindenki előtte intézze el, amit akar.
4/22 anonim válasza:
Jahajj :D anyuka kivancsi a pici lanyara hogy fejlodik. No e a szor,mell,szoros e ott lent ilyenek :D
Nekem is ez volt.. amugy Zard magadra az ajtot,es mond h maganyra vagysz.. nem kell magyarazkodni...
16L
5/22 anonim válasza:
"Anya, apa, hugi, bátyus, mama, papa, ha valakinek van valami dolga a fürdőben, az intézze el most, mert utána 10 percig én leszek bent, és magamra zárom az ajtót."
6/22 anonim válasza:
"Anya, apa, hugi, bátyus, mama, papa, ha valakinek van valami dolga a fürdőben, az intézze el most, mert utána 10 percig én leszek bent, és magamra zárom az ajtót."
ennyi
7/22 anonim válasza:
HA BE TUDOD ZÁRNI AZ AJTÓT AKKOR MI ITT A PROBLÉMA?? Ha óbégatnak ezért akkor meg hagyd rájuk.
8/22 anonim válasza:
Igényes család amúgy... Alap dolog, hogyha más van bent akkor nem megyünk be...
Kivéve persze, ha az illető valami nagyon távoli-távoli rokon rokona és nagyon jó csaj :D Akkor esetleg "véletlenül" :D Na jó akkor sem.
9/22 anonim válasza:
Jaaaj nagyon ismerős! Velem is mindig ezt csinálta anyum, de most már mindig kulcsra zárom az ajtót így nincs belőle gond.:) 13/L
10/22 A kérdező kommentje:
Mondtam már nekik! És írom, hogyha magamra zárom, akkor pedig leorditsak a fejemet... Na de mind1, már folyton zárom, de ma a húgom is majdnem rám torte az ajtót, mert kellett neki egy hülye hajgumi, ami minden szobában van legalább 1...
2012. dec. 25. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!