Nagyon sovány vagyok, édesanyám folyton üvöltözik miatta. Mit csináljak? 18L
Nem tudok változni. Világ életemben sovány voltam. Most vagyok 163centi és 40kg. Tulajdonképpen nem borzalmas, elfogadtam magam. Van egy barátom aki így szeret, Anyám viszont folyton ordítozik hogy undorító vagyok, el akar tiltani tőle, hogy elhiggyem hogy így nem tetszek senkinek, meg miért nem eszek stb. Kivizsgáltak, nem találtak semmit. Szimplán nem érzem hogy éhes lennék, hajlamos vagyok elfelejtkezni róla.Hiába eszek nem hízok, ha nem eszek akkor meg nem fogyok..
Annyit eszek, amennyire szükségem van, ő viszont rám akarja erőltetni az igazát. Nem vagyok beteges, nincs anorexiám..
Mit csináljak? Nagyon el vagyok már keseredve..attól sem eszek jobban hogy ordítoznak velem. Nagyon nagy a stressz a suli miatt, amikor nem vagyok ideges, és tudok aludni rendesen, akkor eszem. Így nem tudok..
Kérlek segítsetek:(
Nekem egyik ismerősöm nagyon sovány és hízni akart még régebben. Azt mondta, hogy már eddig is sokat evett, de ezentúl a hízáshoz már nem egy fél tányér levest eszik, hanem egy egész tányérral is, ha kell. :D
Azóta már feladta, mert rájött, hogy még attól a rengeteg kajától sem fog hízni, amit magára kényszerít (az a sok tányér leves... :D).
"Azt mondta, hogy már eddig is sokat evett, de ezentúl a hízáshoz már nem egy fél tányér levest eszik, hanem egy egész tányérral is, ha kell. :D "
egy egész nagy tányér LEVESSEL?:O neeeeee
amúgy ezen megmosolyogtam:D
Majd ha közeledsz a 30felé, akkor lehet felmegy pár kg
Anyukád ha lenne olyan értelmes nem ordítozna, sajnos muterom sem az eszéről híres, hiába főz akármit, nem ragad meg rajtam
Én 174cm és 54kg vagyok, 20 évesen
20/F
A leveses aranyos:D
Tudja, kiskoromban sokat vizsgáltak emiatt, megmondták hogy ilyen a testalkatom:/ sőt nagyon alacsony is voltam, így növekedési hormon terápiát kaptam, 2 év alatt értem el ezt a magasságot és súlyt 142 centiről és 28kg-ról. Nagyon boldog vagyok ettől is..örülök hogy megbékéltem vele, erre ő folyton belémtapos:/
a párom 183cm és 70kg
Gebécskémnek hívom :-)
ö pl soha nem fog meghízni ilyen alkat bármennyit is eszik
és szeret is enni többet eszik mint én :-)
az apja is alkat 60 évesen egy deka sincsen rajta
18 éves vagy, szerencsére már eltiltani nem tud. Én lehet megejtenék vele még néhány veszekedést és megpróbálnám benne tudatosítani, hogy hiába eszek, nem hízok, de feltételezem ez már párszor megtörtént. Innentől kezdve pedig csak annyit tudsz tenni, ha nem fogja fel, hogy egyik füleden be, másikon ki.
Elfogadtad magad és ez tök jó! Ne hagyjd, hogy lerombolja az önbizalmadat. Ilyenkor mindig gondolj arra, hogy a barátodnak tetszel, ő így szeret és hidd el, még nagyon sokaknak tetszenél akkor is, ha a barátod nem lenne veled.
Szóval egyik füleden be, másikon ki. Ne törődj anyáddal!
Ismerem ezt az érzést, én 28 éves vagyok, kb. 174 cm és kb. 54 kg.
A keresztapám régen azzal volt elfoglalva, hogy anorexiás vagyok, meg ilyenek, holott életemben nem fogyókúráztam, nem is lennék rá képes, szeretek enni.
10-11 évesen 26 kiló voltam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!