Van itt olyan, akinek szintén szomorúan, unalmasan telik a karácsony?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 13:19
41/57 A kérdező kommentje:
én is erre gondolok,mert ilyenkor tudom,hogy nem gépezni kellene,de ez az egy,amivel telik az idő,és elfeledteti ezt az "ürességet"
2012. dec. 24. 14:13
42/57 anonim válasza:
Kedves kérdezö, hány éves vagy?
43/57 anonim válasza:
szlovákiában nincs ilynekor busz vagy vonat? hozzatok már össze valamit, ez csak jól sülhet el! :)
44/57 anonim válasza:
Kérdező! Örülök, hogy neked ez pont az ellentéte, mert én pont most érzem az ürességet, magányt stb... :( VALAKI TEGYEN MÁR CSODÁT. :S
45/57 anonim válasza:
35ös vagyok, van vonat is meg busz is, ahogy megítélem maximum 30-40km távolság lehet köztünk. Egyébként nálam még akár lehetnénk is, teljesen üres a lakás, egyedül vagyok, amint mondtam :(
46/57 anonim válasza:
van. a szüleim meghaltak, testvérem nincs, néhány távolabbi rokonom van 350km-el odébb. van férjem és egy óvodás korú lányom, de nem a megfelelő embernek szültem. nemrég megismertem életem szerelmét, aki most nem lehet velem. nagyon nehéz így, főleg ma.
48/57 A kérdező kommentje:
de én olyan helyen lakom,ahonnan már egy busz se megy a városba,ahonnan el tudnék jutni vonattal Pozsonyba
2012. dec. 24. 14:17
49/57 A kérdező kommentje:
21 vagyok
2012. dec. 24. 14:17
50/57 A kérdező kommentje:
szilveszterkor szerencsére nem leszek otthon
2012. dec. 24. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!