Mit tegyek, ha a vérszerinti anyám zaklat?
Figyelt kérdés
"Anyám" kiskorunkban lelépett, nemrég ( majdnem 30 év után ) újra felbukkant, és az életünk része akar lenni. Mi ezt több ok miatt is ( erre most nem térnék ki ) visszautasítottuk. Most, hogy jön a karácsony, becsavarodott, és emaileket írogat nekem és a tesóimnak, hogy megöli magát, milyen gyerekek vagyunk mi, hogy még karácsonykor sem foglalkozunk vele, jobb lett volna meg sem szülni minket, stb. Facebookról már letiltottam, igyekszünk minden kapcsolatot megszakítani vele, de ő szándékosan tönkre akarja tenni az ünnepeket, és bűntudatot akar kelteni bennünk! Mit csináljak egy ilyen hárpiával?!2012. dec. 23. 11:53
2/15 A kérdező kommentje:
De megmérgezi az ünnepet. Karácsonykor a gyerekeim mosolygó arcát szeretném nézni, nem azon tanakodni, hogy vajon elüssem-e egy hólapáttal "anyámat".
2012. dec. 23. 11:56
3/15 anonim válasza:
Hagyd, ha eddig leszart (már bocsánat) tieteket, és egyszercsak felbukkan, nem érdemli meg hogy (jó) kapcsolatot ápoljatok vele. Hagyd a csudába szerintem is. Tudja amúgy a lakcímeteket? :) mert nem lenne jó, ha csak úgy felbukkanna. szerintem
4/15 A kérdező kommentje:
Dehogy tudja. Ő Erdélyben lakik, mi meg Budapesten, és szerintem nincs pénze utazgatni.
2012. dec. 23. 12:02
5/15 anonim válasza:
ha egy anya ilyet tesz, akkor nem hinném hogy 30 év után rájön hogy hibázott... szerintem pénz kell neki,vagy vmi segítség, én biztos nem állnék vele szóba
6/15 Pendulum92 válasza:
Ha otthagyott titeket, még is milyen jogon zaklat azzal, hogy nem foglalkoztok vele karácsonykor? Mond el ezt így neki.
7/15 Presy válasza:
Hívd fel magánszámról és fejsd ki neki bővebben hogy. Volt ideje keresni titeket 30 év alatt nem kereset mostmár neked van családot azzal kell törödnöd és te már nem nem tartod anyádnak. Ez elég nyers , de hátha felfogja öngyilkosságot meg rá kell hagyni ez a primitivek fegyvere. Ha meg pénzt akar vagy ilyenek válts email cimeket meg telefon szám , idővel feladja.
8/15 anonim válasza:
Eddig hol volt 30 évig? Akkor nem érezte, hogy vajon a gyerekeimmel mi van?
Most màr kezd felébredni, ha egyáltalán felébredt.
9/15 anonim válasza:
szerintem írd meg neki, hogy nem szeretnél semmit sem. Ahány e-mailt ír, annyiszor küldd el neki ugyan azt a szöveget. Egy idő után csak megunja..
10/15 anonim válasza:
hol nőttél fel?
hogy akadt a nyomodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!