Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az anyám?

Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. 2 évvel ezelőtt az anyámnak az volt a baja, hogy egész nap itthon vagyok és a gép előtt ülök, és hogy nincsenek barátaim. De voltak barátaim akkor is, csak akkor még nem túl gyakran mentem el otthonról, inkább a gépen előtt ültem, és chateltünk, online játékokkal játszottunk, stb. Most van barátnőm, majdnem minden nap este 8 körül jövök haza, és most az a baja hogy keveset vagyok itthon... Meg azt mondja, hogy nem tanulok... végzős gimnazista vagyok és minden érettségi tantárgyból 4-es vagy 5-ös vagyok...
2012. dec. 20. 21:35
 1/3 anonim válasza:
Az anyák már csak ilyenek. Gyerekként nehéz megérteni őket. Lehet, hogy rájött, hogy nemsokára kirepülsz, de azért néha előbb is hazaérhetnél mint 8 óra.
2012. dec. 20. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Valóban, az anyák már csak ilyenek! Szét aggódják magukat. Ha meleg van, azért, ha hideg, talán fázhatsz. Ha otthon ülsz, aggódik hogy magányos vagy. Ha későn jössz, kivel és hol lehetsz?

Ne bántsd ezért, neki rosszabb. Ülj le, és beszélj vele nyugodtan, ne legyen belőle veszekedés. Mondd el neki, ahogy te látod a dolgokat. Kérd, hogy értsen meg. Meg fog lepődni, hogy megváltoztál, és felnőtként fog kezelni, ha higgadt maradsz.

2012. dec. 20. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

anyád a mértéktartásra gondol...

Igen, vannak olyanok akik nem tanulnak és mégis tudják. A lényeg az, hogy jó érettségit tegyél.

Az én anyám ilyet nem mondott, hiszen alkoholista volt, apám elzavarta. Ennek 15 éve...

Függetlenül van egy érettségim (nem a legszebb, de van!)

Nem bánom, hogy ez kimaradt az életemből (családi istápolás)

A csajodat meg üdvözlöm... csak ne csináljatok gyereket még.

2012. dec. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!