Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált anyám és apám vitáznak,...

Szabados "Pascal" kérdése:

Elvált anyám és apám vitáznak, ki mellet áljak ki?

Figyelt kérdés
Anyámnál lakom, és az apámnak nincs rendszeresen munkája ezért pénze is igen kevés. De anyám keményen követeli tőle a gyerektartást. (mi sem álunk túl jól anyagilag de sokkal jobban mint apám) most mit csináljak? Költözzek apámhoz? (mellesleg itt van az anyám palija és 3 gyereke akiket ki nem állhatok.
2012. dec. 20. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nem is rossz ötlet

akkor apád anyádtól követelheti a gyt és a családit is

2012. dec. 20. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. dec. 20. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megoldható, jobb lenne neked az apukádnál. Nyugodtabban tudnál tanulni.
2012. dec. 20. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha anyádék eltudják tartani a pasi 3 gyerekét, akkor inkább az apádhoz menj.
2012. dec. 20. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés... De neked kell bele gondolnod...

Igazából, melyikőjükkel akarsz élni?

Mert lehet, hogy apád szegény, de mellette elképzelhető, hogy boldogabb lennél. És mondhat akárki akármit, egyszer élünk, legalább ezt az egyet éljük boldogan. Remélem ez elgondolkodtat. :)

2012. dec. 20. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, hogy jobb lenne apukádnál, de te ne a szüleid vitája alapján, és ne pénz szempontjából dönts, hanem azt vedd számításba, hogy TE mit szeretnél. Az számít.

Én, aki szintén végig csináltam ugyanezt, simán el tudom képzelni, hogy apukádnál jobban éreznéd magadat.

2012. dec. 20. 15:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és amúgy 14 éves vagyok.
2012. dec. 21. 06:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Meg amúgy az anyám azt is mondta hogy ha nagyon zavar a palija és agyarekei akkor külön költözünk.Ezt is választottam csak még anyagi okok miatt nem ment.
2012. dec. 21. 06:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök,, hogy megoldódott, és remélem, hogy jól fogod érezni magad apukádnál. :)
2012. dec. 21. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!