Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utál ennyire az anyám?...

Miért utál ennyire az anyám? Egész életemben ezeket hallgatom /kiegészítéshez írtam/

Figyelt kérdés
Mrs p*csa. Miért nem tudsz olyan lenni mint a bátyáid?? A legapróbb dologért már szobafogság... Amikor majdnem elraboltak lesz*rta és az apámhoz küldött, amikor átjött a barátnőm akk is simán azt mondja rám h Mrs p*csa... Én 4-est hozok matekból akk ordít h mér nem tudtam 5-öst hozni a bátyám meg hozz egy 2-est akk azt mondja nem baj majd legközelebb jobb lesz... 13/L
2012. dec. 17. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem reagálod kicsit túl? Pontosan ezeket mondja neked? Mert ha, igen akkor tényleg bunkó. De én is szoktam ilyeneket bemesélni magamnak h anyám mennyire utál aztán rájövök hogy semmi alapja nincs ezeknek a dolgoknak, csak beképzelem mert feszült/fáradt vagyok. 13/L
2012. dec. 17. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Mutasd be neki Mr. P*csát.
2012. dec. 17. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj koliba. Utána meg amikor vénségére segítségre szorulna, küldd el Mrs. Pics.hoz.
2012. dec. 17. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig azt hittem, beképzelem, amikor 13 voltam. Ma majdnem 30 vagyok, és tudod, mit? Tényleg igazam volt már akkor is. Sajna ez van. Hogy miért? Én megfejtettem az én miért-em, de mindenkinek más. A baj nem a te fejedben, hanem anyádéban van, ha valóban így történtek ezek a dolgok. Ha pedig úgy érzed, túlszínezed, akkor azért érdemes elgondolkodnod, miért?
2012. dec. 17. 23:34
 5/6 A kérdező kommentje:
nem túlozom el ma pl: azon kiakadt h egy nagyon jó minőségű poló 2000ft-ba került és nem akarja kifizetni, az edzést meg rendesen kifizettem és ezér lecseszett mer szerinte nem fogok járni téli szünetbe és akk kevesebbet fizetett volna... és igen szokott kedves lenni akkor ha éppen egy rokon vagy egy ismerős van nálunk akk ölelget h mennyire szeret aztán meg ...
2012. dec. 18. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
egyetértek mutasd be neki MRS pi.csát
2012. dec. 27. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!