Mit tegyek, hogy anyám ne becézgessen és viselkedjen így?
Úgy csinált mintha még mindig egy kisfiú lennék és képes sok ember előtt is mackónak, bébinek, nyuszikának meg ilyen hülyeségeknek hívni. Amikor rájön az anyáskodás elkezd simogatni, ölelgetni, puszilgatni pedig ezt az én gyerekemmel is megtehetné. Oké hogy szeret meg a gyereke vagyok de nekem ez sok. Mindig is azt akarta, hogy maradjak kicsi. Amikor beszélek vele erről egy kicsit abba hagyja de pár hét után kezdődik minden előröl.
28F
3.nak igaza van. más örülne, ha még élne az anyukája, te meg ilyenen sírsz. ez a legnagyobb problémád? hát, elhiheted, sok ember irigyel...
25 vagyok, ha anyám a Sziget nagyszínpadán puszilgatna, ölelgetne, becézgetne, azt is letojnám, ha 1millió ember röhögne ki.
mert nekem az számít, h van egy édesanyám, aki él, egészséges, és szeretjük egymást.
a többiek véleménye hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!