Miért hülye az anyám?
A felnötteknek sok gondjuk van.. gondolhatnal ra hogy valami bantja öt ezert rajtad önti ki a feszültseget. Próbálj meg leülni vele es beszeld meg mert kiabal veled.
UI.: Ez nem azt jelenti hogy hülye az anyád..
Mert nem fog külön mosni egy párnahuzatot.
Mert nem a Te kényelmedre van házicselédnek és különbejáratú mosónőnek.
"Mit csinálj? Fogd be a szád és örülj, hogy van anyukád, aki foglalkozik veled. Ha pedig segítséget kér, akkor nem lehülyézni kell, hanem segíteni."
Pontosan
Ne csinálj semmit anyád ellen kérdező.
Hanem máskor kicsit legyél körülményesebb, és akkor nem lesz semmi gond.
Gondolom tini vagy, 12-13-14 éves. Épp itt az ideje, hogy megtanuld, hogy kell végezni a házimunkát, mert azért ezt tanulni kell.
Anyukádnak (ha eddig nem tette) el kellett volna magyaráznia neked, hogy ágyneműcserénél mit hogy kell csinálni. Nyilván a párnahuzatot is ki kell mosni, hiszen tele lehet lehámlott bőrrel, atkával, testnedvekkel (könny, izzadtság, nyál). Persze ha nem úgy lettél nevelve, hogy neked is ki kell venni a részed a háztartás körüli teendőkből (mint pl én), akkor honnan a fenéből tudnád a dolgokat? :) Nekem anyukám 16 éves koromban próbálta bepótolni ezt, hát nem ment zökkenőmentesen, voltak viták, de én is megértettem, miért kell hetente kirázni az ágyneműt, leporszívózni az ágyat, csak kevés vízzel felmosni, étkezés után rögtön elmosogatni, és még sorolhatnám. Azt nem értem, miért kellett hülyéskedni anyukádnak, hiszen benne volt a pakliban, hogy félreérted. Ne érezd magad hibásnak, fogd fel úgy, hogy már ezt is tudod, ezzel is több lettél. Állj anyukád elé, és magyarázza el, hogy szeretné hogy csináld a házimunkát. Így már legközelebb is tudni fogod a dolgokat, és nem kell veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!