Miért hülye az anyám?
Azért hülye olykor olykor, mert emberből van.
Nem kell semmit tenni ellene, max elfogadhatod ilyennek, később változhat.
Ha ok nélkül szekál, ne vedd magadra, ebből max arra lehet következtetni, hogy stresszes. Hogy mi miatt, azt csak ő tudja, bár lehet nála sem "tudatosult".
Annyit mondanék neki,hogy nagyon rosszul esik, amikor ezt és ezt csinálja velem, a jövőben próbálja meg máson kitölteni a mérgét, ne azon, aki nem érdemli meg.
Ha ez után, a későbbiekben direkt robbantana ki semmiségen vitát, hogy velem ordíthasson, felállnék, és elmennék sétálni, és ezt addig csinálnám, amíg észre nem veszi magát.
"fogd be a szád", hát ez remek tanács, gratulálok.
Aztán, ha az anyjának baja lesz akármi miatt, miért ne essen neki egyből annak, aki a legkiszolgáltatottabb.
Mert ez normális viselkedés egy anyától.
Nem lehülyézte , hanem a viselkedését titulálja hülyének teljesen jogosan.
Amikor anyám otthon vádaskodott, feleslegesen, én is azt gondoltam, hogy ez egy hülye. Nem ő maga a hülye, de a viselkedése alapján azt gondoltam, hogy egyszerűen hülye.
Egyébként attól, mert vki szült egy gyereket, és valakinek az "anyukája" attól még lehet hülye, viselkedésében.
Nem kell glóriát tenni a fejük fölé attól mert szültek, ugyanolyan emberek mint mások, ugyanúgy követnek el hibákat, és viselkednek hülyén alkalomadtán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!