Anyám miért nem tud kopogni vagy szólni? Most meg furán néz rám.
Régebben mindig kopogott meg szólt ha takarítani fog vagy valami de leszokott róla, hiába szólok rá. A múltkor éppen rám nyitott amikor magamhoz nyúltam de szerencsére nem látott semmit, akkor is szóltam hogy máskor kopogjon de csak annyit mondott, hogy jó. Pár hete a barátnőmmel voltam, akkor is jól tudtuk álcázni de megint kopogás nélkül jött be. Tegnap meg takarított a szobámban ameddig suliba voltam és benézett a szekrényembe/fiókomba amibe olyan cuccaim vannak amik nem rá tartoznak. Egész nap olyan furcsán viselkedik, tuti a tegnapi miatt.
17F
Ezért nem kell a vibrátort, meg műbránert gumitangával, a szekrénybe és fiókba tenni
Nekem 16évesen a 8kg petárda landolt az asztalon amikor hazaértem, szerencsére megtarthattam, de abból tanultam hogy még a csajokról összegyüjtött képekkel teli memória kártyámat is bedugtam az ágyam kivágott részébe
20/F
Képzeld el, ha neccharisnyában, tűsarkú cipőben, és melltartóban lettél volna, amikor kopogás nélkül benyitott. Lett volna meglepi!
Most ehhez képest mi történt? Látod! Lehetett volna rosszabb is.
Egyébként pedig szerintem udvariatlanság csak úgy rányitni a másikra.
Nálunk mindig nyitva vannak a szobákon az ajtók. Ha a fiamnak itt van a bnője, és becsukja, nem megyünk be. Nálunk a csukott ajtó = ne zavarj:)
Az meg alap, hogy sose nyúlunk egymás szekrényébe, egyedül a ruhás részbe, ha a vasalt holmit helyére rakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!