Nekem kellene ezért anyámnak szólni?
Úúúúú...ha az én anyám élne, és 12 évvel ezelőtt írnád ezt, akkor azt hinném, hogy egy az anyánk .-D
Az enyém dettó ezt csinálta...pedig nem volt igénytelen, de valahogy ezt a részt elhanyagolta. Simán vakarózott ő is előttünk, mondjuk én is lány vagyok, de engem akkor is zavart...mégis csak a nemiszervét vakarásssza a konyhában. Én sem teszem, ő se tegye. Kló után sosem mosott kezet, se nagy se kis dolog után.
Én szóltam. Csak nézett. Mondtam, hogy én is megmosom, a tesóm is...légyszi mosd meg Te is.
Megmosta ha láttam...nyilván amikor nem láttam akkor szrt rá...de legalbb napi 1 alkalommal elértem, hogy kezet mosson busi után.
Pedig nagyapám, nagyanyám az ő szülei is mindig megmosták a kezüket wc után. Pedig ők a kertvégi pottyantósba jártak, és a kerti csap alá tették a kezüket, ott volt a repedezett szappan is a csap mellett.
Sőt télen sem voltak restek a jeges víz alá tenni a kezüket.
A lányuk meg mégsem csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!