Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám miért nem tud kopogni...

Anyám miért nem tud kopogni vagy szólni? Most meg furán néz rám.

Figyelt kérdés

Régebben mindig kopogott meg szólt ha takarítani fog vagy valami de leszokott róla, hiába szólok rá. A múltkor éppen rám nyitott amikor magamhoz nyúltam de szerencsére nem látott semmit, akkor is szóltam hogy máskor kopogjon de csak annyit mondott, hogy jó. Pár hete a barátnőmmel voltam, akkor is jól tudtuk álcázni de megint kopogás nélkül jött be. Tegnap meg takarított a szobámban ameddig suliba voltam és benézett a szekrényembe/fiókomba amibe olyan cuccaim vannak amik nem rá tartoznak. Egész nap olyan furcsán viselkedik, tuti a tegnapi miatt.

17F

2012. dec. 20. 16:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen szerintem már saját magadnak kellene takarítani a szobádat és nem anyukádtól elvárni, hogy megtegye helyetted. Így elkerülhetnéd azt is, hogy rátaláljon olyan dolgokra, amikre nem kéne...
2012. dec. 23. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!